Nyhet!

Speltips 20/4 inför AFC Wimbledon-Oxford

Hemmalaget Wimbledon har imponerat senaste veckan med tre raka segrar men slåss fortfarande för nytt kontrakt men segrarna har gett laget lite luft ner till strecket. Nu är det betydligt tuffare motstånd i denna match när det är Oxford som efter segern senast verkligen är med och slåss om kvalplatserna.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

Match: AFC Wimbledon-Oxford
Spel: Över 2.5 mål asian
Odds: 1.925
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Tisdag 20/4 20:00

Ja vilken vecka detta Wimbledon har haft med tre raka segrar och med den imponerande målskillnaden 12:2 efter att laget mött Accrington, Ipswich samt Swindon senast. Efter förlusten hemma mot Fleetwood bestämde sig laget att det var dags för en uppryckning och det var med ett offensivt spel där det var framåt som gällde. Vilken utdelning det har blivit för Wimbledon som har sett otroligt starka ut och trots ledning så är det som sagt framåt som gäller. Segrarna har gett hemmalaget självförtroende och otroligt viktiga poäng ner till nedflyttningsstrecket. Just nu är det fem poäng ner till Northampton med en match mindre spelad så med den form laget visar upp så ser det verkligen ljust ut för nytt kontrakt. Men det behövs fortfarande mer poäng och laget har sagt den gamla klassikern att det är en match i taget som gäller och nu väntar betydligt svårare motstånd när Oxford gästar. Motståndarna har som hemmalaget något att spela för så det här kommer bli tufft men verkligen inte omöjligt. Oxford visade upp i senaste matchen där det tillslut blev seger med 3-2 att det finns brister defensivt som Wimbledon kan utnyttja. Framåt fortsätter Joe Pigott att imponera och med sina två mål i segern senast är han nu uppe på sjutton mål denna säsong. Men även Ryan Longman finns att tillgå om laget behöver mer spets i matcherna. Nitton år gammal är Ayoub Assal och han om någon har varit het i detta Wimbledon med bla tre mål på tre matcher. Defensiven brukar inte vara lagets styrka och en lagdel som även denna säsong svajat rejält. Har sett stabilt ut senaste matcherna men nu möter man betydligt svårare motstånd så någon nolla lär inte vara aktuellt i denna match.

AFC Wimbledon senaste fem hemmamatcher:

4-1 Swindon
3-0 Ipswich
0-1 Fleetwood
1-0 Northampton
2-2 Charlton

Det var extremt starkt av Oxford att vända 0-2 till seger 3-2 senast hemma mot Gillingham där Sam Long avgjorde på övertid. Så nu har laget tre raka segrar och drömmen om en kvalplats lever verkligen efter att flera av dom andra topplagen tappade poäng i helgen. Med en match mer spelad så innehar Oxford den sista kvalplatsen så det är fortsatt framåt och segrar som gäller för Oxford. Har ett på pappret ganska bra spelschema att avsluta med men det här är ingen match Oxford bara åker och vinner. Bortalaget visar också upp en väldigt fin form och står nu på tre raka segrar där förutom vändningen senast vi även hittar lagets senaste bortamatch där Oxford krossade Crewe med hela 6-0! Om hemmalaget visade fin målform så vill inte Oxford vara sämre då laget har en målskillnad på 13:3 senaste tre matcherna. Matt Taylor gick mållös senast så han står kvar på sina femton gjorda mål och jagar Wimbledons Pigott i skytteligan. Något som sticker ut är att försvararen Sam Long har nu gjort tre mål på två matcher och var den som vände på matchen mot Gillingham. Oxford har nu spelat sex raka matcher som gått över 2.5 mål och som sagt senaste bortamatchen gjorde laget sex mål helt på egen hand.

Oxford senaste fem bortamatcher:

6-0 Crewe
1-3 Sunderland
0-1 Northampton
0-2 Hull
2-1 Swindon

Det är två lag som kommer gå för alla poängen i denna drabbning. Hemmalaget behöver poängen i botten medan bortalaget behöver gå för segern i kampen om kvalplatserna. Båda lagen har löst över 2.5 linan själva i sina senaste tre ligamatcher så tillsammans ska lagen inte ha några problem att bjuda oss på en ny målrik match. Över 2.5 mål under fliken asian hos Bet365 betalar just nu fina 1.925 något jag inte tvekar att klicka i.

Jag spelar Över 2.5 mål hos Bet365

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]