Nyhet!

Speltips 20/5 inför Blackpool-Oxford

Nu är det dags för returmöte mellan Blackpool och Oxford där det är rejäl uppförsbacke för bortalaget efter 0-3 förlusten på hemmaplan. Resultatet speglade inte matchen där Oxford hade flera bra lägen men dålig skärpa och ett bra försvarsspel från Blackpool stod ivägen. Blackpool tog verkligen vara på sina chanser och fick med sig ett kanonresultat.

Rygga spelet hos Bet365

Match: Blackpool-Oxford
Spel: Över 1.0 mål asian första halvlek
Odds: 2.025
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Fredag 20/5 20:45

För andra året i rad har Oxford hamnat i stora problem redan efter första matchen i kvalspelet och det är inte stor chans att laget kan vända detta. Oxford hade sina lägen tidigt i matchen vid resultat 0-0 men dom tog inte vara på sina chanser eller så visade Blackpool varför laget släpper in så några mål. Blackpool tog verkligen vara på sina chanser och som jag var inne på i förra reken till första mötet så håller inte Oxford försvar någon högre klass något som dom visade upp i denna match. Det var rörigt i försvaret men Blackpool gjorde verkligen en bra match och tog vara på dom chanserna laget fick. Ellis Simms gjorde en stark insats och fortsatte som han avslutade ligan genom att göra mål. Det blev två mål i denna match och han har nu gjort fem mål på tre matcher! Nu är det bara för Oxford att glömma denna match och satsa på ett tidigt mål.

Oxford-Blackpool 0-3(0-2 halvtid)

Till denna match vet Oxford vad dom måste göra och det är mål. Det krävs som sagt minst tre mål men förmodligen med deras försvarsspel så kommer det krävas mer mål än så. Blackpool kommer låta Oxford hålla i bollen och låta tiden gå för får inte Oxford in bollen tidigt så kommer bortalaget garanterat gå ner i nivå då dom inser att det är kört. Så jag tror på full satsning från Oxford direkt när domaren blåser igång denna match och gå för ett tidigt mål. Kommer det ett tidigt mål kommer det bli en rejäl boost för bortalaget och skaka om hemmalaget lite. Det finns som sagt gott om anfallskraft i Oxford med Matt Taylor, Elliott Lee, James Henry och Olamide Shodipo. Den sistnämnda startade på bänken senast men lär starta denna match. Blackpool kommer som sagt vara nöjda med att matchen står 0-0 så länge som möjligt men med starka spelare framåt kommer laget kunna kontra och mot ett offensivt bortalag med sitt svaga försvar kommer det bli chanser för hemmalaget. Jerry Yates gick mållös från planen senast men är målfarlig som han visat i ligaspelet med sina tjugo mål. Hans anfallskollega Ellis Simms gjorde en kanon match senast där han gjorde två mål och tillsammans kommer dessa två vara ett konstant hot mot borta försvaret.

Speltipset till denna match hittar vi redan i första halvlek när vi spelar på tidiga mål. Oxford måste gå för det hela då laget måste göra minst tre mål i matchen för att kunna få fram en förlängning. Det behövs ett tidigt mål för att hålla hoppet vid liv. Det finns kvalitet framåt för mål men med ett svagt försvar så kommer det finnas en överhängande risk för baklängesmål också. Det optimala för spelet är att det är Oxford som tar ledningen tidigt och inte Blackpool för då kommer det bli åka av. Men speltipset är över 1.0 mål asian i första halvlek till 2.025 hos Bet365 så slutar första halvlek med ett mål så får vi insatsen tillbaka, mållös halvlek och det är förlust. Vi fick se två mål innan domaren blåste av första halvlek senast och det tror jag vi får se återigen.

Jag spelar Över 1.0 HT asian hos Bet365

Lycka till!


Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]