Nyhet!

Speltips 20/9: Chelsea – Liverpool (Premier League)

I samband med helgens nya Premier League omgång så har vi det första stormötet denna säsong. Mästarna Liverpool mot topp 3 tippade Chelsea. En match som jag tror blir målrik och där speciellt Liverpool straffar Chelseas försvar.

Match: Chelsea – Liverpool
Speltips: 
Liverpool över 1.5 mål
Odds: 
1.84
Spelbolag: 
Unibet
Units: 
3/5

Kampanj! Riskfritt spel på Chelsea-Liverpool hos William Hill. Hämta här!

Chelsea startade sin säsong med vinst mot Brighton. En match som kunde ha gått lite hur som helst med tanke på matchbilden. Man får ett turligt självmål med sig samtidigt som Brighton brände ett superläge. Vinsten fick man men inte helt övertygande. En hel del nyförvärv har man införskaffat men där det främst är offensiven som prioriterats. För defensivt har man en del att jobba med, sett till förgående säsong men också matchen mot Brighton.

Ser man till Liverpools lag så har man ett fortsatt lika bra lag som förgående säsong. Anfallstrion med Mane, Firmino och Salah är en av de bästa i världen och kommer utan tvekan gör det jobbigt för Chelseas försvar. Liverpool som inte gjorde en särskilt bra match mot Leeds där man bland annat släppte in 3 mål. Å andra sidan gjorde man 4 framåt fastän man inte gjorde en höjdarmatch vilket är positivt.  Det tyder också på att man presterar offensivt oavsett hur dåligt man spelar.

 Jag tror på en match där det kommer svänga fram och tillbaka rätt så rejält, precis som förra mötet lagen emellan som slutade 5-3 till Liverpool. Valet att ta över 1.5 mål för Liverpool istället för rak vinst beror helt enkelt på att jag tycker det är mer värde. Framförallt då spelet sitter även om Liverpool skulle spela oavgjort eller förlora, så länge de gör 2 framåt. Jürgen Klopp och hans mannar fixar det på söndag.

Rygga spelet hos Unibet!

.

Kampanj! Riskfritt spel på Chelsea-Liverpool hos William Hill. Hämta här!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.