Nyhet!

Speltips 21/6 inför Finland-Belgien

Då går vi in i den sista gruppspels omgången, nu ställs saker på sin spets och det ska avgöras. Finland som har inkasserat tre poäng hittills har således fina möjligheter att ta sig vidare från gruppen vilket vore en sensation. Belgien har imponerat stort och har sex av sex möjliga poäng.

Match: Finland-Belgien
Speltips: 
Under 2.5 mål i matchen
Odds: 
1.91
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
2

Finland gjorde en bragd enligt många att ens ta sig till detta slutspel, nu håller man dessutom på att kvala in i en åttondelsfinal i EM! Finland gjorde en bra match mot Ryssland och man kanske i ärlighetens namn var värda en poäng iallafall. Inför denna match så kommer man förmodligen behöva en poäng för att ta sig vidare antingen som tvåa eller som en av de bästa treorna.

Belgien behöver man inte skriva så mycket om, man har varit exakt så bra som man trodde dom skulle vara. Det är dock självklart att det är ett Belgien med De Bruyne och ett utan och det fick vi se senast mot Danmark. Då kom KDB in i paus och vände matchen mot Danmark nästintill på egen hand. Belgien med KDB håller jag således som en av tre favoriter att vinna mästerskapet.

Denna match betyder ingenting för Belgien, man är redan klara gruppsegrare eller man står i 1.05 att vinna gruppen. Således så tror jag att fokus för Belgien denna match kommer att vara att se till att inte få några skador samt inte ta ut sig allt för mycket. Med tanke på att krysset är superbra för Finland så finns det ingen anledning för dom att öppna upp sig. Jag tror således på en temposvag och tråkig match där man är nöjda med 0-0. Med dessa faktorer i ryggen väljer jag att hoppa på under 2.5 mål i matchen.

Jag spelar under 2.5 mål i matchen

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]