Nyhet!

Speltips 22/1 inför VFL Osnabruck-Aue

Zweite Bundesliga bjuder på två matcher denna fredag och jag har fastnat för mötet mellan Osnabruck och Aue. Två lag som brukar bjuda på målglada tillställningar där hemmalaget förlorade senast med 0-5 och bortalaget åkte på en hemmaförlust med 0-3. Båda lagen gick av planen mållösa senast men det lär lagen inte göra i denna match.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: VFL Osnabruck-Aue
Spel: Över 2.5 mål asian

Odds: 1.925
Insats: 4/5 Units
Spel: Över 1.0 mål halvtid asian
Odds: 1.85
Insats: 3/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Fredag 22/1 18:30

Osnabruck har fyra raka hemmaförluster och det går tungt för laget just nu där det blev storförlust senast mot Hamburg med 0-5. Senaste hemmamatchen var mot Wurzburger Kickers där man förlorade med 2-3 men det har också blivit förluster hemma mot Paderborn, Karlsruher och Nurnberg. Senast det blev en seger på hemmaplan var mot Sandhausen då man vann med 2-1. I alla dessa matcher har vi fått se minst ett mål i första halvlek förutom i förlust matchen mot Paderborn där det stod 0-0 efter första halvlek. Dock hade hemmalaget skapat några målchanser men det var bortalaget som borde gjort flera mål då man skapade hela 14 målchanser! Det finns några spelare i hemmalaget som är farliga där Sebastian Kerk står på 7+5 sen har vi anfallarna Amenyido och Santos längst fram. När lagen möttes här senast slutade matchen 0-0 men det är två lag som denna säsong spelar mer målglada matcher och Onsabruck senaste match fick vi se hela fem mål och två mål innan domaren blåste av första halvlek. Osnabrucks hemmamatcher snittar höga 3.1 mål/match där man nästan släpper in 2 mål/match.

VFL Osnabruck senaste fem hemmamatcher:

2-3 Wurzburger Kickers
0-1 Paderborn
1-2 Karlsruher
1-4 Nurnberg
2-1 Sandhausen

Aue har som sina motståndare spelat flera målrika matcher och 4/5 senaste matcherna har gått över 2.5 mål där vi fått sen minst ett mål i alla matcherna. På bortaplan har laget två raka förluster mot Padernborn och Nurnberg men innan det hade laget en seger samt två kryss senaste fem matcherna. Bara en av dom senaste fem bortamatcherna som inte fått se mål innan halvtid då man spelade 0-0 borta mot Hannover i en match där det skapades närmare 30 målchanser fast inget av lagen lyckades göra mål. Aue har flera spelare som imponerat i offensiven men speciellt handlar anfallsspelet om dom båda anfallarna Pascal Testroet 9+5 och Florian Kruger 8+5. Aue bortamatcher snittar 2.6 mål/match och man släpper in i snitt mer än ett mål per bortamatch.

 

Aue senaste fem bortamatcher:

1-2 Padernborn
0-1 Nurnberg
2-2 St. Pauli
4-1 Sandhausen
0-0 Hannover

Över 1.0 mål asian första halvlek spelas hos Bet365 så alltså pengarna tillbaka om det blir ett mål i första halvlek. Fortsätter lagen som i matcherna innan ska det vara väldigt goda chanser för flera mål i första halvlek. Även Över 2.5 mål till oddset 1.925 hos samma bolag är taget med högre insats i en liga som är känd för att bjuda på målrika matcher.

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]