Speltips 22/11 inför Angers-Lyon

Angers tar emot topptippade Lyon under söndagen i ett möte som senaste åren har innehållit mycket mål. Senast lagen drabbade samman så vann Lyon med hela 6-0! En ny tuff match att vänta för Angers här men på hemmaplan mot Lyon gör man nästan alltid mål. Goda chanser även i detta möte. 

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Angers-Lyon
Spel: Båda lagen gör mål + Över 2 mål(skapa spel)
Odds: 2.15
Insats: 3/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Söndag 22/11 17:00

Senaste fem möten Angers-Lyon

1-2
3-3
1-2
0-3
3-1

Vi hittar hemmalaget Angers på nionde plats i tabellen bara en poäng bakom dagens motståndare. I senaste ligamatchen innan landslagsuppehållet vann man borta mot Nimes med hela 5-1 efter bland annat två mål av lagets stora målskytt Stephane Bahoken. Laget har faktiskt tagit fler poäng på bortaplan än hemmaplan något som är lite överraskande. Senaste fem matcherna på hemmaplan har man iaf nätat i fyra av dom fem matcherna. Det var i den senaste hemmamatchen mot Nice man inte lyckades göra mål i 0-3 förlusten. Bahoken är som sagt lagets bästa målskytt denna säsong och han är nyckeln till framgång för Angers. Hemma mot Lyon brukar man trivas med målskyttet. Fem möten på hemmaplan och man har gjort mål i fyra av dom matcherna.

Angers senaste fem hemmamatcher: 

3-3 Niort(vänskapsmatch)
0-3 Nice
1-1 Metz
3-2 Brest
1-0 Reims

Lyon vände och vann i senaste omgången hemma mot St.Etienne efter två mål av förre Djurgårdsspelaren Tino Kadewere. Lyon ligger på sjätte plats i tabellen och det är extremt jämt uppe i toppen så varje match är extra viktig. Bortaspelet har inte varit bra då man bara tagit sex poäng på fem spelade matcher. En seger, tre kryss och en förlust har det blivit. Ska man vara ett topplag så ska man vinna någon mer av matcherna man har kryssat. Brukar trivas mot Angers och man har nu tre raka vinster och gjort tio mål på tre matcher. Gott om anfallskraft i laget med spelare som Depay, Ekambi, Kadewere och Aquar för att nämna några. Flera spelare som varit iväg på landslagsuppehåll och flera spelare som spelat många minuter. Nästan hela Lyons backlinje och anfall har spelat 80+ min två matcher i rad och det kan vara lite trötta ben här och där. Lyon har gjort mål i sex matcher i rad men man har även släppt in mål sex matcher i rad också.

Lyons senaste fem bortamatcher: 

1-1 Lille
3-2 Strasbourg
1-1 Lorient
1-2 Montpellier
0-0 Bordeaux

Perfekt läge för Angers att möta Lyon efter landslagsuppehållet när motståndarna har så många spelare som spelat så många minuter. Lyon är inte kände för att hålla nollan även innan uppehållet och här ska hemmalaget ha goda chanser att göra minst ett mål. Lyon är alltid farliga framåt och går inte mållösa från denna match. Båda lagen gör mål + över 2.0 mål hos Bet365 under fliken skapa spel blir spelet i denna match.

Jag spelar BLGM+Över 2 mål

 

Lycka till!