Speltips 23/1 inför Leverkusen-Wolfsburg

Leverkusen vann toppmötet senast hemma mot Dortmund med 2-1 och nu väntar ännu en tuff match när Wolfsburg gästar denna lördag. Två lag som spelar målrika matcher denna säsong och det brukar bli väldigt många mål när lagen drabbar samman här.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Leverkusen-Wolfsburg
Spel: Båda lagen gör mål + över 2 mål(skapa spel)
Odds: 2.0
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Lördag 23/1 15:30

Leverkusen är långt ifrån Bundesligas bästa hemmalag då man står på 15 poäng på 8 spelade matcher hittills denna säsong. Men hemma på BayArena bjuder man på målrika matcher där 4/5 senaste matcherna har slutat med båda lagen gör mål + över 2 mål. 2-1 som sagt senast mot Dortmund och innan det vann man i cupen med hela 4-1 mot Frankfurt. Även när man har mött lag med svagare offensiv än vad man möter i denna match har Leverkusen släppt in mål. Lag som Bremen, Augsburg, Hoffenheim och Frankfurt har alla gjort mål borta mot Leverkusen. Men man är farliga offensivt där man snittar 2 mål framåt per hemmamatch och har spelare som Lucas Alario, Patrik Schick, Leon Bailey, Florian Wirtz och Moussa Diaby i laget. Det är segrar som räknas för hemmalaget om man ska vara med i racet om topp placeringarna när vi sammanfattar denna säsong. Hemmamatcherna snittar 3.25 mål/match.

Leverkusen senaste fem hemmamatcher:

2-1 Dortmund
4-1 Frankfurt(cup)
1-1 Bremen
1-2 Bayern
4-1 Hoffenheim

Wolfsburg vann senast borta mot bottenlaget Mainz med stabila 2-0 och med det har laget gjort 2 mål i två raka bortamatcher mot Mainz och Union Berlin. Wolfsburg har spelat nio bortamatcher denna säsong och det är bara i en match man inte lyckats göra mål. Har tex gjort mål borta mot Bayern, Union Berlin och Mönchemgladbach. På delad tredje plats i skytteligan hittar vi lagets bästa målskytt i Wout Weghorst som gjort 12 mål denna säsong och har nu gjort mål i tre raka matcher. Även Renato Steffen har visat fin form med 2 mål senaste tre matcherna. Wolfsburg är starka framåt men bakåt är det inte vattentätt precis, för det är bara bottenlagen Mainz och Schalke som misslyckats med att göra mål på Wolfsburg. 2.55 mål snittar lagets bortamatcher denna säsong.

Wolfsburg senaste fem bortamatcher:

2-0 Mainz
2-2 Union Berlin
0-2 Dortmund
1-2 Bayern
2-2 FC Köln

Senast lagen möttes här vann Wolfsburg och det har blivit målrikt i sju raka möten. 1-4, 1-3, 2-2, 3-3, 3-0, 4-5 och 3-1 visar att dessa lag trivs mot varandra iaf när det gäller att göra mål. Bara ett av dessa sju möten som inte båda lagen har gjort mål i. Dubbla pengen hos Bet365 på att även detta möte slutar med båda lagen gör mål + över 2 mål under fliken skapa spel. Två lag som båda jagar segern här öppnar upp för en underhållande match med många mål.

Jag spelar BLGM+Över 2 mål

 

Lycka till!