Speltips 24/1 inför Man U-Liverpool

Lagen mötes för exakt en vecka sedan och då slutade mötet 0-0. Där första halvleken gick på poäng till Liverpool men när matchen blåstes av så var känslan att Man U var närmast segern. Detta rival möte blir oerhört intressant att följa. Ett Liverpool som inte gjort mål på fyra matcher i ligan mot ett Man U som har fin form. 

Match: Manchester-Liverpool
Speltips: 
Manchester United rak 1a
Odds: 
2.38
Spelbolag: 
Unibet
Units: 
2

OGS resa i Man U har verkligen varit en bergochdalbana, från tok hyllad till hånad och nu åter igen har han börjat hyllas och verkligen visat att han är rätt man att leda detta United. Jag tycker att OGS verkligen har fått igång sina stjärnspelare på ett fint sätt kolla bara på Pogbas senaste matcher där han varit otroligt bra. Det ser ut som att det är harmoni i truppen och just nu håller jag dom som främsta utmanare till Man city i racet om ligatiteln.

Liverpool har haft en riktigt tung senast månad. Spelet har hackat rejält samt att man har haft en lång skadelista. Det som har varit Liverpools signum under Klopp har varit full fart framåt med en högpress där man skapat och gjort mycket mål. Nu har anfallsspelet gått totalt i lås och dom ser tröttkörda samt idéfattiga ut.

Eftersom Man U är ute ur CL så tror jag att dom kommer lägga ännu mer vikt på FA cupen samt att OGS inte har vunnit någon titel än. Där av tror jag att motivationen kommer vara större hos Manchester samt att formen är bättre hos hemmalaget. Denna match med rådande förutsättningar tror jag att Manchester vinner och tycker vi får ett bra odds på det också!

Jag spelar Man U rak 1a