Nyhet!

Speltips 24/4 inför Häcken-Sirius

Säsongen har inte startat som förväntat för Häcken medans Sirius lyckades att ta en viktig trea mot nykomlingen Halmstad. Nu kommer det att vara en tidig måstematch för Häcken om dom ska vara en guldkandidat som många har sett dom som.

Match: Häcken-Sirius
Speltips: 
Häcken rak 1a
Odds: 
1.72
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
4

Häcken imponerade stort under svenska cupen där dom ska spela final mot Hammarby. Inledningen på Allsvenskan har inte varit i linje med det utan man har startat med två raka förluster. Senaste hemma mot MFF spelade man ändå relativt bra.

Sirius däremot är en förväntat bottenlag efter flera tunga tapp från fjolårets säsong. Trots detta har man startat upp denna Allsvenska starkt med ett lika borta mot Norrköping och seger senast. Senast gjorde nyförvärvet Kouakou mål vilket självklart är otroligt viktigt för Sirius att få igång sin nummer nio.

Jag tycker att i grund och botten är det klasskillnad på dessa två lag. Nu är det allvar för Häcken och man måste vinna för att det ska finnas någon möjlighet att konkurrera i toppen. Det är inget snack om att kvaliten finns i truppen för att vinna hemma mot Siris. Får vi priset 1.72 på hemmalaget som är en förväntad guldkandidat så är det bara slå till!

Jag spelar Häcken rak 1a

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]