Nyhet!

Speltips 24/5 inför Örebro-Malmö

Toppen mot botten, stora stygga Malmö ska komma och besöka krisande Örebro under måndagskvällen på Behrn Arena. Örebro parkerar i skrivande stund på 15 plats i tabellen och det har sett allt annat en bra ut för Axel Kjälls lag. Malmö kommer från en stark 2-1 seger mot Elfsborg och kan vi vinst kliva upp som serieledare inför uppehållet.

Match: Örebro-Malmö
Speltips: 
Malmö att vinna & hålla nollan
Odds: 
2.50
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
2

Örebro har haft en oerhört tung vårsäsong och det har i ärlighetens namn inte sett bra ut. Tänkte spetsspelaren Gall har inte kommit upp i nivå och man har dessutom släppt in näst mest mål i serien. Är det någon spelare som kommer undan med ett godkänt betyg så är det anfallaren Hummet som har lyckats peta in två mål och har varit rätt bra i spelet.

Malmö har blandat riktigt bra insatser med några bottennapp. Insasterna mot Häcken, Kalmar och Elfsborg ligger på pluskontot. Medans poängtapp hemma mot Östersund och totalt utspelade borta mot Dif är några plumpar i protokollet. Något som har varit en återkommande problem under våren är defensiven. Malmö har inte hållit nollan i någon matchen i Allsvenskan. Trots att man enligt många har Allsvenskan bästa mittback Anel Ahmedhodzic, sen är ju inte Nielsen, Larsson och Knudsen några duvungar heller. Man kan väl sätta ett frågetecken på målvakten Marko Johansson som kanske inte är någon toppmålvakt.

Jag tror att Malmö är rätt irriterade över att man inte har hållit nollan någon match och man kommer således lägga stort fokus och stolthet att hålla nollan sista matchen nu innan EM uppehållet. Örebro har dessutom gått mållösa i fem av sina sju inledande matcher. Att vi då får hela 2.50 på detta spel håller jag som väldigt bra. Är övertygad om att Malmö kommer vinna denna match och dom kommer vilja hålla nollan!

Jag spelar Malmö att vinna & hålla nollan

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]