Nyhet!

Speltips 24/7 inför Mjällby-Malmö

Mitt i stekande Juli så ångar Allsvenskan på och matcherna blir allt mer viktiga och det är tight uppe i toppen. Malmö befinner sig dessutom mitt i ett CL kval som man lägger ett stort fokus på. Blir intressant och se hur denna match gestaltar sig med tanke på Malmös tighta matchande.

Match: Mjällby-Malmö
Speltips: 
Mjällby +1 asien
Odds: 
1.72
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
2

Mjällby stod för en bra insats senast mot Göteborg men kammade ändå noll poäng. Nya Malmö lånet Sarr gjorde 2 mål i sin debut och han såg ju milt sagt extremt bra ut. Till denna match så vet jag inte hur Mjällby kommer att göra angående Sarr, finns det en muntlig överenskommelse att Sarr ska “vila” denna match.

Malmö ångar på och i Allsvenskan har man verkligen lagt i en växel och vunnit med fyra samt fem mot noll. Nu ligger dock fokus på CL kvalet och där man vann med 2-1 i första matchen mot HJK således lever den matchen i allra högsta grad. Till denna match är Toivonen, Rakip och Bonke borta.

Med tanke på det tighta matchande samt att jag tror MFF fokus ligger på returen mot HJK så tror jag detta blir e svår nöt att knäcka. Visst Malmö har en bred trupp och man ska klara av det. Mjällby har spelet helt okej efter EM men poängen har uteblivit. Spelar Sarr denna match så är det ett stort plus för hemmalaget. Jag tror detta blir en tight tillställning och det blir det oftast på Strandvallen. Jag spelar såldes +1 på hemmalaget.

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]