Speltips 26/1 inför Portsmouth-Lincoln

Portsmouth förlorade seriefinalen senast mot Hull med hela 0-4. Resultatet speglar inte riktigt matchbilden men Hull var effektivare och när Portsmouth gör två självmål så är det inte lätt att vinna fotbollsmatcher. Lincoln vann senast hemma mot Northampton med 2-1 och gick förbi Portsmouth i tabellen så det här är en match hemmalaget inte kommer vara nöjda med kryss.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Portsmouth-Lincoln
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.25
Insats: 3/5 Units
Spelbolag: Unibet
Matchstart: Tisdag 26/1 20:00

Tredje raka hemmamatchen för Portsmouth nu och det har varit två målrika matcher med två helt olika resultat. Senast blev det som sagt förlust mot Hull med 0-4 och i matchen innan det vann man med 4-0 mot Wimbledon. Portsmouth brukar vara ett starkt hemmalag men denna säsong har inte hemmaspelet sett lika bra ut. Släpper in i snitt 1 mål/match och snittar 1.5 poäng/hemmamatch. Det har varit bortaspelet som tagit Portsmouth till toppen av tabellen där man tagit 2.3 poäng/match. Men Portsmouth har sett bättre ut senaste tiden med segrar mot lag som Fleetwood, Hull och Peterborough senaste tiden. Det finns gott om anfallskraft i hemmalaget där man har John Marquis som ligger på tredje plats i skytteligan. Sen har Portsmouth spelare som Marcus Harness, Ronan Curtis, Ryan Williams och Ellis Harrison som alltid hotar alla försvar i league one. 4/5 senaste matcherna för Portsmouth har gått över 2.5 mål och det stabila försvaret har inte sett lika vattentätt ut. Portsmouths matcher i ligan snittar 2.5 mål/match.

Portsmouth senaste fem matcher:

0-4 Hull
4-0 Wimbledon
1-0 Fleetwood
1-5 Peterborough
1-2 Bristol City

Lincoln fortsätter att imponera och det blev en ny seger i helgen när Northampton besegrades med 2-1. Bortaspelet har sett väldigt bra ut och har tagit lika många poäng som Portsmouth på bortaplan. Fyra raka vinster på bortaplan där tre matcher gått över 2.5 linan. Tittar vi totalt så har Lincoln spelat många målrika matcher senaste tiden där 5/6 matcher gått över 2.5 mål och den som inte gick över var 1-1 matcher mot Peterborough som var en match där båda lagen borde gjort ett mål till. Det här laget kommer vara med länge och slåss uppe i toppen av tabellen när laget nu har en stabil defensiv och ett anfall som imponerar. Flera spelare som hittat rätt denna säsong där Jorge Grant är en viktig spelare på mitten tillsammans med Harry Anderson och ett anfall med Tom Hopper, Brennan Johnson och Anthony Scully. Lincoln kommer självklart vara nöjda med en poäng från denna tuffa bortamatch då detta blir denna säsongens första bortamatch mot ett av topplagen i ligan. När lagen möttes i höstas vann Portsmouth med 3-1 i en öppen match med många chanser och tillsammans sköt man 15 skott på mål tex.

Lincoln senaste fem matcher:

2-1 Northampton
4-0 Accrington
1-1 Peterborough
2-1 Wimbledon
5-1 Burton

Toppmatch på pappret och bjuder båda lagen upp som man gjorde i höstmötet så är det stora chanser för en match med flera mål. Portsmouth som ska studsa tillbaka efter förlusten senast och Lincoln som är ett av dom formstarkaste lagen i ligan. Över 2.5 mål till 2.25 hos Unibet är taget här mellan dessa lag. Andra bolag ligger flera punkter lägre när denna rek skrivs.

Jag spelar över 2.5 mål

 

Lycka till!