Nyhet!

Speltips 28/6 inför Kroatien-Spanien

Kroatien hade kniven mot strupen inför den sista omgången mot Skottland och där klev som så många gånger förr Luka Mordric fram och tog sitt Kroatien vidare i gruppen. Spanien stod för en stark sista match mot Slovakien och kom tvåa i gruppen. Vem går segrande ur denna strid mellan dessa två stora fotbollsnationer.

Match: Kroatien-Spanien
Speltips: 
Under 2,5 mål i matchen
Odds: 
1.74
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
2

Kroatien har varit lite upp och ner i denna turnering, men i sista matchen mot Skottland visade man prov på den kvalitén truppen besitter. Till denna match har man fått ett tunt avbräck i Ivan Perisic som har insjuknat i Covid-19 samt att förvars generalen Dejan Lovren är avstängd.

Spanien är inne i ett litet generationskifte och smyger lite under radarn i detta EM. Spanien i tidigare mästerskap är ju alltid en av dom stora favoriterna. Just nu är man rankade sexa att vinna enligt oddsen. Till denna match har man truppen intakt utan skador och avstängningar.

En match mellan två stora nationer som båda ser det som ett misslyckande att åka ur redan i en åttondel. Sånna här viktiga matcher har en tendens att bli krampaktiga och målsnåla. Spanien har under sina tre matcher täkt under 2.5 linan två av dom. Kroatien har även dom täkt den två av tre. Dom inledande fyra slutspelsmatcherna har tre stycken slutat under 2.5 mål. Jag väljer således att spela under 2.5 mål i matchen.

Jag spelar under 2.5 mål i matchen

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]