Nyhet!

Speltips 29/6 inför England-Tyskland

Giganternas kamp mellan två enormt stora fotbollsnationer. Så mycket prestige, förväntning och nervositet som ligger i luften till denna match. England får spela återigen på Wembley vilket såklart är positivt för dom, men det finns en enorm kravbild från folket och allt annat en EM bucklan är ett misslyckande. Klarar Engelsmännen av den pressen?

Match: England-Tyskland
Speltips: 
Tyskland +0.25
Odds: 
1.84
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
2

England har varit stabila och gjort det som har förväntats av dom. Nu ställs dom på det första stora provet. I laget finns det fortsatt en del frågetecken, Harre Kane står på noll gjorda mål och ser inte alls ut att vara i form. Hur är det med Maguire efter hans frånvaro, vilka blir det där uppe bredvid Kane? Southgate har roterat kraftigt och jag ser det som ett minus för dom.

Tyskland har varit som en berg och dalabana under detta mästerskap. Från en tam premiär mot Frankrike så gick man ut och stod för en makalöst bra insats mot Portugal för att sedan följa upp det med ett redigt botten napp mot Ungern där man spelade 2-2 och höll således på att åka ur EM redan i gruppen. Nu gick man vidare och jag ser vilken höjd detta Tyska lag har och börjar dom få igång det där maskineriet så blir dom svårslagna. Truppen är dessutom intakt från tunga tapp.

Jag tycker det finns en enorm höjd i Tyskland och är tveksam till om England klarar av den enorma press dom har på sig. England har inte hittat sin elva heller och jag har svårt och se vem i laget som ska bära fram dom om det börjar blåsa. Får Tyskland till det med en prestation likt mot Portugal så kommer dom att vinna här. Jag tycker denna match borde stå i en nollboll och väljer således att spela Tyskland när vi får linan +0.25.

Jag spelar Tyskland +0.25

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]