Nyhet!

Speltips 30/5 inför Hammarby-Häcken

Finalveckan fortsätter i Onsdags så var det Europa League final där Villareal drog längsta strået, imorgon Lördag så väntar en Champions League final och sist ut Svenska Cupen final. En final som betyder så otroligt mycket för båda lagen. Så denna final ska verkligen bli oerhört intressant att följa.

Match: Hammarby-Häcken
Speltips: 
Under 3 mål asien
Odds: 
1.70
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
2

Vårsäsongen har varit allt annat en bra för Hammarby och för ca en vecka sedan sipprade det ut rykten att Billborn fått sparken, Hammarby gick ut och dementerade och till denna final så är det fortsatt Billborn vid rodret. Bara att ryktena sprids tyder på att mycket i Hammarby inte varit bra. Flera av dom tilltänkt nyckelspelarna har underpresterat.

Häcken var tippat av många att vara den stora konkurrenten till Malmö FF om guldet. Så vart inte fallet utan Häcken startade upp Allsvenskan med sju matcher utan seger, tillslut så kom den förlösande segern i sista matchen innan uppehållet mot Varberg. Under denna vår så har det blivit klart att Andreas Alm ska lämna klubben och denna final blir hans sista matchen som Häcken tränare. En spelare som dock har infriat förväntningarna är Jeremejeff, han har bidragit med fem mål.

Detta är en match som betyder otroligt mycket. Det är en match mellan två lag som i ärlighetens namn inte har ett så välfyllt pokalskåp. Detta tror jag gör att matchens anspänning höjs och således kommer det att bli mer krampaktigt. Tror att båda lagen kommer att prioritera defensiven före offensiven trots att det är två offensivt lagda lag. Således spelar jag under 3 mål i matchen, där vi insatsen tillbaka vid tre mål.

Jag spelar under 3 mål i matchen asien

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]