Nyhet!

Speltips 30/9 inför Lazio-Atalanta

Vi vänder blickarna mot Italien när vi får en ett spännande möte när Lazio tar emot Atalanta hemma i Rom. Förra säsongen bjöd dessa lag på två underhållande matcher och totalt 11 mål på dessa två matcher. Målglad match att vänta på nytt även denna gång.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Lazio-Atalanta
Spel: Över 1.25 mål asian halvtid
Odds: 1.975
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Onsdag 30/9 20:45

Lazio började denna säsong med att bortaslå Cagliari med stabila 2-0 och tog en viktig seger. Det gäller att inte tappa poäng i början av säsongen och inte hamna efter direkt mot dom andra topplagen speciellt Juventus som brukar ligga i topp. Ett mål fick vi se innan paus i vinsten borta mot Cagliari då Manuel Lazzari hittade nätet redan i den fjärde minuten. Det fanns fler lägen för mål dom första 45 åt båda håll men speciellt för Lazio. Förra årets skyttekung Ciro Immobile fick göra mål direkt i premiären när han satte 2-0 målet och Adam Marusic gjorde assist till båda målen från sin vänsterkant. Lazio kommer vara med i toppen även denna säsong men det är en tunn trupp som är känslig för skador och det kommer vara tätt med matcherna detta år. Till denna match saknas Luiz Felipe, Senad Lulic och Vedat Muriqi.

Cagliari-Lazio 0-2

Atalanta fortsatte som förra säsongen och bara körde direkt i premiären borta mot Torino i en match vi fick se sex mål. Atalanta gick segrande från denna match då man vann med 4-2 och redan i paus stod det 2-3 till bortalaget. För att gå över vår lina på 1.25 mål tog det 12 minuter. Atalanta öste in mål förra säsongen och det lär dom fortsätta göra men dom släpper in en hel del mål. På bortaplan släppte man in lite mer än ett mål per match och gjorde lite mer än två mål per match. Mot andra topplag i ligan var det bara i hemmamötet med Napoli som inte motståndarna klarade av att göra mål. Men vi kan ta med att Napoli skapade mängder med chanser men skärpan fanns inte där i den matchen. I matchen mot Torino fick vi en fingervisning av hur många av Atalantas matcher säkert kommer se ut. Mängder med målchanser och många mål. Till denna match saknas fortsatt lagets ordinarie målvakt Pierluigi Gollini och mittfältaren Aleksey Miranchuk.

Torino-Atalanta 2-4

Förra säsongens båda möten mellan dessa lag slutade med målkalas. 3-2 seger för Atalanta på hemmaplan då man vände 0-2 till 3-2 seger. I den matchen fick vi se 3 mål innan halvtid. När Lazio hade hemmaplan slutade matchen 3-3 och då ledde Atalanta i paus med 3-0 innan Lazio kom tillbaka sista 20 plus tillägg. 
Tittar vi vidare på matcherna lagen emellan när Lazio varit hemmalag får vi gå tillbaka till 2016 för att hitta ett möte som inte gick över 1.25 linan. 

19/20 3-3 (3 mål HT)
18/19 1-3 (2 mål HT)
17/18 1-1 (2 mål HT)
16/17 2-1 (2 mål HT)
15/16 2-0 (0 mål HT)

Två lag som har blivit ännu mer inblandade i målrika matcher senaste åren och förra året bjöd dom som sagt på två galna matcher och ser inget som skulle tyda på att denna match skulle kunna bli målsnål förutom att det är i början av säsongen om man vill hitta något som skulle vara ett minus. Jag spelar över 1.25 mål halvtid asian hos Bet365 till fina 1.975. 
0 mål = förlust
1 mål = halva insatsen tillbaka
2 mål eller fler = vinst

Jag spelar Över 1.25 mål asian HT

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Speltips: VfL Wolfsburg – RB Leipzig
I helgens sista match möts Wolfsburg och Leipzig i en match där Wolfsburg spelar om att fortsätta toppa ligan och Leipzig vill klättra efter sin ödesdigra förlust i premiären. Leipzig ryckte upp sig i sin andra match och hittade spelet. Likaså visade Wolfsburg att de kan vända en förlust om tillfälle ges. Det kommer bli […]