Nyhet!

Speltips 31/3 inför Gillingham-Wigan

Det är positiva vindar som blåser i hemmalaget Gillingham och chanserna för att nå playoff lever. Nu möter man ett Wigan som kämpar för överlevnad denna säsong och här ska hemmalaget efter ett tufft schema ha goda chanser återigen.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

Match: Gillingham-Wigan
Spel: Gillingham Över 1.5 mål
Odds: 2.20
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Onsdag 31/3 18:30

Gillingham fick med sig 1-1 borta mot kanske ligans bästa lag Hull i helgen. Där gjorde Gillingham en bra insats i en jämn match där båda lagen hade bud på fler mål. Hemma på Priestfield Stadium har Gillingham varit starka senaste matcherna med tre vinster, ett kryss och bara en förlust som kom mot topplaget Peterborough. Offensiven har varit väldigt vass med flera spelare som imponerat där anfallaren Vadaine Oliver sticker ut med sina tretton mål och fem assist. Anfallaren gick mållös senast men innan det gjorde han åtta mål på sju matcher. Men det är flera spelare som imponerat som mittfältarna Jordan Graham(10+6) och Kyle Dempsey(8+4). Hemmalaget har löst linan på över 1.5 mål i fyra raka hemmamatcher och då har man mött lag från både toppen samt den nedre delen av tabellen. I senaste hemmamatchen stod det 2-0 innan matchklockan passerat minut fem när Doncaster gästade. Gillingham har spelat flera bortamatcher senaste tiden där man bla gjorde tre mål borta mot Lincoln och Swindon. Så formen är på topp och mot betydligt enklare motstånd i denna match ska hemmalaget lösa minst två mål utan större problem.

Gillingham senaste fem hemmamatcher:

2-2 Doncaster
3-1 Ipswich
3-2 Milton Keynes
2-0 Bristol Rovers
1-3 Peterborough

Wigan blandar och ger under sina senaste matcher. 0-0 senast hemma mot Ipswich och i senaste bortamatchen blev det förlust med 1-3 mot Accrington. Har även vunnit borta mot Plymouth och Bristol Rovers så det finns lite kvalitet i Wigan. Men när det har varit lag från den övre halvan av tabellen har Wigan haft problem. Förluster mot Accrington, Peterborough, Lincoln och Oxford för att nämna några. I dessa förlustmatcher har Wigan även släppt in minst två mål i alla matcherna. Callum Lang är lagets bästa målskytt med sina sju mål på femton matcher sen han anlände från Motherwell. Wigan är i behov av poäng men nu väntar flera matcher på rad mot väldigt tufft motstånd så det ser inte ljust ut för bortalaget.

Wigan senaste fem bortamatcher:

1-3 Accrington
1-1 Wimbledon
2-0 Plymouth
1-2 Peterborough
2-1 Bristol Rovers

Ett hemmalag med fin form och med flera spelare som kan avgöra matcher ska mot ett svagare motstånd som Wigan lösa minst två mål här. Gillingham har löst minst två mål i fyra raka hemmamatcher och när vi får 2.20 i odds på hemmalaget spelas det med högre insats.

Jag spelar Gillingham Över 1.5 mål

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]