Nyhet!

Speltips 31/5 inför Västerås-Brage

Sveriges högsta serie har uppehåll för EM, men Superettan gnuggar på. Ikväll är det ett form toppat Västerås mot Brage som parkerar som jumbo i skrivande stund. Blir intressant om Västerås kan haka på i toppen med en seger eller om Brage ska försöka få lite andrum.

Match: Västerås-Brage
Speltips: 
Västerås asien -0.25
Odds: 
1.78
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
2

Västerås har gjort en fin säsongsinledning med bara en förlust. Man har en intressant trupp och man måste ge beröm till tränare Thomas Askebrand som har gjort det väldigt bra. Kan man få igång målskyttet på Viktor Prodell (som gjorde mål senast) så kan man bli väldigt farlig tillslut.

Brage har haft det jobbigt under denna säsong. Förra säsongen var jag imponerad av vad Saarenpää lyckades åstadkomma med sitt lag. Återstå och se om han lyckas få ordning på det tillslut i år. Trupp mässigt så är det inte jättemycket att höra över och man ska vara glada om man säkrar ett nytt kontrakt.

Jag tycker Västerås är helt klart ett bättre lag en Brage och formen finns även där hos hemmalaget. Västerås är fortsatt obesegrade på hemmaplan. Brage är dessutom ett svagt bortalag, nu vann man visserligen senast borta mot Öster men innan det så hade man två förluster och en oavgjord. Jag hade satt denna lina på -0,5 på hemmalaget, nu får vi -0.25 asien vilket innebär att vi förlorar halva insatsen vid lika. Då väljer jag att klippa till!

Jag spelar Västerås -0.25 asien

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]