Nyhet!

Speltips 31/7 inför Degerfors-Varberg

Nykomlingarna Degerfors klev in i Allsvenskan som en frisk fläkt och skulle spela sitt egna spel med ett högt bollinnehav som innebär en hög risk. Efter en rätt lovande start har nu Degerfors fått sig en rejäl törn på självförtroendet, men modellen kvarstår. Varberg är ett hårt jobbande lag som kommer att sälja sig dyrt till denna viktiga matchen i striden om nytt Allsvenskt kontrakt.

Match: Degerfors-Varberg
Speltips: 
Över 2.5 mål i matchen
Odds: 
1.76
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
2

Degerfors har tre raka förluster och det har varit rejäla stjärnsmällar några av dom. Innan dess hade man en svit på fem matcher utan förlust. Det finns kvalité i denna trupp som kan hota vilket allsvenskt försvar som helst och då tänker jag framförallt på Edvardsen som kan göra saker på helt egen hand. Till denna match är samtliga tillgängliga.

Varberg krigar på och med väldigt småmedel så gör man det väldigt bra. Dock så finns det även spets i detta Varberg och det fick stjärnspäckade Göteborg erfara senast när man hemmaslog blåvitt med 2-0. Spelare så som Moon men framförallt Matthews som är ryktandes man just nu där det snackas om att flertalet klubbar är intresserad av Sydafrikanen.

Degerfors matcher hittills i Allsvenskan har innehållit 2.8 mål i snitt per match och ser vi över Varbergs siffror har dom ett snitt på 3.0 mål i sina matcher. Således så kommer jag spela över 2.5 mål i denna match, jag tror det kommer bli en öppen match där båda lagen vill ha en seger och kommer gå för det, vilket kommer erbjuda mycket ytor.

Jag spelar över 2.5 mål i matchen

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]