Nyhet!

Speltips 5/12 inför Portsmouth-Peterborough

Toppmöte från league one när Portsmouth tar emot Peterborough hemma på Fratton Park. Peterborough ligger på tredje plats i ligan men formen har inte varit på topp senaste tiden och nu möter man ett Portsmouth som var bleka i senaste matchen mot Blackpool. Kommer vara två taggade lag på lördag som brukar bjuda på mål när man möts här.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Portsmouth-Peterborough
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.0
Insats: 3/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Lördag 5/12 16:00

Portsmouth förlorade borta mot Blackpool senast där laget gjorde en blek insats. Senaste hemmamatchen spelade man 1-1 mot Oxford och matchen innan det vann man stort mot Crewe med 4-1. Men förlusten senast var inget laget räknat med och det lär vara ett taggat hemmalag i denna match. Hemma på Fratton Park har Portsmouth ett målsnitt på 2.5 mål/match och laget har faktiskt lyckats bättre på bortaplan än hemma denna säsong. John Marquis toppar fortfarande skytteligan men han har gått mållös i två raka matcher nu. Bara en tidsfråga innan han hittar målet igen och med spelare som Harness, Curtis, Naylor, Harrison och Ben Close runt sig så kommer Portsmouth skapa lägen förr flera mål i denna match. Försvarsspelet är inte lagets starka sida och man släpper ofta in mål även mot svagare motståndare.

Portsmouths senaste fem hemmamatcher:

1-1 Oxford
4-1 Crewe
0-2 Charlton
4-0 Northampton
0-1 Doncaster

Peterborough föll tungt senast borta mot Wimbledon med 1-2 och laget har bara två segrar senaste fem matcherna i ligan. Så formen har droppat rejält men det finns kvalitet i detta lag så det är bara en tidsfråga innan Peterborough börjar vinna igen. Framåt har man en spännande trio i Clarke-Harris, Dembele och Szmodics som tillsammans är väldigt giftiga där Clarke-Harris är den bästa målskytten. Clarke-Harris är tilltänkt som ersättare för Toney som lämnade för Brentford och han har gjort en helt ok start i sin nya klubb. 3/5 av Peterboroughs senaste bortamatcher har gått över 2.5 mål och det är bara mot Bristol Rovers samt Crewe det inte blivit ett överspel. Nu möter man ett Portsmouth som håller hög klass när det gäller offensiven och det kommer bli tufft för Peterboroughs försvar i denna match.

Peterboroughs senaste fem bortamatcher:

1-2 Wimbledon
0-2 Crewe
2-1 Oxford
2-0 Bristol Rovers
2-1 Hull

Dom senaste två matcherna när lagen möts här på Fratton Park så har vi fått se två målrika matcher. Senast blev det 2-2 och matchen innan det blev det bortaseger då matchen slutade 2-3. Två lag som inte kommer från starka matcher i förra omgången. Nu är det helt andra förutsättningarna till denna match och två lag som kommer gå för seger här. Dubbla pengen på överspelet lockar här hos Bet365 där två lag med starka offensiver och svag defensiv drabbar samman. 

Jag spelar Över 2.5 mål

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]