Nyhet!

Speltips 5/6 inför Öster-Norrby

Solen skiner över vårat avlånga land och med mindre än en vecka kvar till EM så är fotbolls febern monumental. Idag så riktar jag mitt fokus till matchen mellan Öster vs Norrby. Ett Öster som haft stora problem i inledningen av säsongen mot ett Norrby som överraskat stort och ligger på en andra plats i tabellen.

Match: Öster-Norrby
Speltips: 
Under 2,5 mål i matchen
Odds: 
1.83
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
2

Öster med gamle spelaren Velic som tränare i spetsen har haft en jobbig start. Jag trodde att Öster med lite klaff hade kunnat hota om en ev topp tre placering. Det största problemet har varit att prestationerna har varit alldeles för ojämna. Vissa matcher så har man spelat otroligt bra och andra matcher ett bottennapp.

Norrby var det inte många som tippade att ligga två efter deras nio spelade matcher (visserligen en match mer en övriga). Nyckeln i laget är ju självklart den gamle MFF mittfältaren och likaså lagkapten i detta Norrby, Ivo Pekalski. Pekalski som spåddes en lysande karriär har fått den delvis förstörd av skador. Men har varit riktigt bra för sitt Norrby under denna säsong.

Jag tror att Öster kommer att kliva in i denna match med lite säkerhetsbälte på. Nu måste poängen börja att trilla in, annars blir man lätt indragna i en bottenstrid. Norrby tror jag kan åka ner till Växjö och vara relativt nöjda med en poäng. Båda lagen har dessutom i snitt under de inledande omgångarna haft matcher som innehållit 2.3/2.2 mål per match. Jag kommer således spela under 2.5 mål i matchen till 1.83.

Jag spelar under 2.5 mål i matchen

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]