Nyhet!

Speltips 6/12 inför Lille-Monaco

Lille säkrade avancemang i Europa league i veckan efter att man slog Sparta Prague med 2-1 efter dubbla mål av inhopparen Burak Yilmaz. Nu är det ligan som gäller igen när Monaco kommer på besök. Ett Monaco som brukar bjuda på underhållande matcher. Allt från att ösa in mål till onödiga röda kort. En ny underhållande match mellan dessa lag denna söndag kan vi nog räkna med.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Lille-Monaco
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.80
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Söndag 6/12 13:00

Efter tolv spelade omgångar i Ligue 1 finner vi Lille på en tredje plats i tabellen. Det är två andra lag som har samma poäng i Lyon och dagens motståndare Monaco. På hemmaplan har Lille varit starka då man fortfarande inte förlorat och då har man mött Rennes och Lyon i ligan samt Milan i Europa spelet. Man har bara släppt in två mål på hemmaplan i ligan och det är just mot lagen på den övre halvan av tabellen det har skett, i matcherna mot Rennes (1-1) och Lyon (1-1). Framåt är offensiven även detta år väldigt vasst och det visar man gång efter gång. Spelat sex matcher på hemmaplan och man snittar cirkus två mål per match framåt. Burak Yilmaz är laget bästa målskytt men det finns gott om alternativ framåt när truppen består av Jonathan Bamba, Yusuf Yazici, Luiz Araujo, Jonathan Ikone, Jonathan David och Renato Sanches. Hemmamatcherna snittar 2.3 mål men då har man inte fått så mycket hjälp av motståndarna när det gäller målproduktionen. Nu väntar klart vassare motstånd.

Lille senaste fem hemmamatcher:

4-0 Lorient
1-1 Lyon
4-0 Lens
2-0 Nantes
1-0 Metz

På samma poäng som Lille finner vi alltså Monaco och laget är ett av ligans formstarkaste lag efter Marseille och Lyon. Borta formen är väl inte den bästa men man vann senaste bortamatchen mot Nice med 2-1. Men innan det hade man tre raka förluster på resande fot. Det brukar som sagt svänga om detta Monaco något man ser på deras målsnitt. Snittar nästan tre mål per bortamatch och man blandar verkligen och ger. 2-1 vinst mot Nice och 1-4 mot Lyon. Men det finns många profiler i detta lag och lagets bästa målskytt är inte oväntat Wissam Ben Yedder med sina sex mål, men strax bakom finner vi Kevin Volland på fem mål och han har gjort sina fem mål på dom fyra senaste matcherna. Sen har vi Gelson Martins och självklart Cesc Fabregas. På dom senaste fem bortamatcherna har 4/5 gått över 2.5 mål.

Monaco senaste fem bortamatcher:

2-1 Nice
1-4 Lyon
0-1 Brest
1-2 Rennes
3-2 Nice

Sist lagen möttes i ligan vann Monaco på hemmaplan med 5-1 medan Lille vann i cupen med 3-0. Två offensiva lag med gott om alternativ att välja på. Väljer att spela över 2.5 mål till 1.80 hos Bet365. Ett bra alternativ är båda lagen gör mål + över 2.5 mål till 2.10 men man är ju rädd för röda kort när Monaco spelar så jag väljer bara över 2.5 mål denna gång. 

Jag spelar Över 2.5 mål

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]