Nyhet!

Speltips 6/2 inför Doncaster-Oxford

League ones formstarkaste lag ska mötas när Doncaster tar emot Oxford. Bortalaget har fem raka vinster och hemmalaget har vunnit 4/5 senaste. Intressant möte där båda lagen har goda chanser för segern och med den målform Oxford är i så ska det vara väldigt goda chanser för mål i denna match.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Doncaster-Oxford
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.0
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Lördag 6/2 16:00

Hemmalaget Doncaster är verkligen med och slåss om direktplatserna denna säsong. Laget ligger just nu på tredje plats i ligan men man har tre matcher mindre spelat än Hull och Lincoln som ligger tre respektive sex poäng framför. Hemma på Keepmoat Stadium är man väldigt starka och är ligans näst bästa hemmalag efter Peterborough. Är ett lag som inte är inblandade i så målrika matcher om vi tittar på resultatraden senaste tiden men det är ett lag som har ett bra anfallsspel och även fast Doncaster har ett av ligans bästa försvar så har man haft problem mot lag som också har en bra offensiv som Sunderland, Hull, Plymouth och Crewe för att nämna några som gjort mål på hemmalaget. Nu möter man ett lag som just nu är ligans formstarkaste lag och gör klart flest mål för stunden så nu kommer hemmalaget få det svettigt. Oxford kommer ösa på framåt så det kommer tvinga Doncaster att gå framåt och det kommer öppna upp denna match. Det finns flera spelare i hemmalaget som gör bra säsonger där anfallaren Okenabirhie är lagets bästa målskytt men även mittfältarna Taylor Richards och Benjamin Whiteman går väldigt bra.

Doncaster senaste fem hemmamatcher:

2-0 Wimbledon
1-0 Rochdale
0-1 Shrewsbury
2-1 Swindon
2-1 Gillingham

Som jag redan varit inne på så är alltså Oxford ligans formstarkaste lag just nu. Fem raka segrar och kollar vi på dom senaste tio matcherna har man tagit 24/30 möjliga poäng. Räknar vi med cupspel så har laget nio raka segrar något som är väldigt imponerande i league one! Oxford började denna säsong väldigt svagt och laget var en besvikelse när vi ser på hur nära laget var att gå upp förra säsongen. Men nu sitter spelet och anfallsspelet är väldigt giftigt med Matt Taylor längst fram som nu är uppe i 11 gjorda mål. På lagets senaste fem matcher har man gjort hela 15 mål och släppt in 6 mål. Så snittar alltså själva 3 mål framåt där man bla senast vann med 3-1 hemma mot Wimbledon och senaste bortamatchen vann man borta mot Rochdale med 4-3. Har också målrika matcher borta mot Burton med 5-1 och 3-2 mot Plymouth. Har gjort mål i nio raka matcher så även fast man möter ett defensivt starkt Doncaster så lär man inte gå mållösa från denna match. Nu när man möter ett Doncaster som är bra framåt så kommer laget få svårt att hålla någon nolla här då man har haft svårt mot andra starka offensiver som Wimbledon, Rochdale, Portsmouth och Hull. Har släppt in mål i tre raka bortamatcher och då har man mött svagare lag än vad man möter idag och alla matcherna har gått över 2.5 mål.

Oxford senaste fem bortamatcher:

4-3 Rochdale
5-1 Burton
3-2 Plymouth
0-0 Oxford
1-1 Portsmouth

Två formstarka lag som möts här och som bortalaget spelare just nu så kommer båda lagen få mängder med chanser för att göra mål här. Oxford har gjort 12 mål på sina tre senaste bortamatcher och totalt har det blivit 17 mål på dessa matcher så ett snitt 5.7 mål/match. Över 2.5 mål till dubbla pengen är taget hos Bet365 med högre insats.

Jag spelar Över 2.5 mål

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]