Nyhet!

Speltips 6/3 inför Preston-Bournemouth

Bournemouth vann i veckan borta mot Bristol City och har nu två raka segrar i jakten på en plats i Premier league nästa säsong. Men då krävs det att laget fortsätter vinna och borta mot Preston ska laget ha goda chanser denna lördag.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Preston-Bournemouth
Spel: Bournemouth över 1.5 mål
Odds: 2.25
Insats: 3/5 Units
Spelbolag: Unibet
Matchstart: Lördag 6/3 16:00

Två raka segrar och lite vind i seglen för Bournemouth efter att laget stundtals haft problem i championship denna säsong. Vi hittar Bournemouth på sjätte plats i tabellen men det är väldigt tight både uppåt som nedåt i tabellen så varje poäng räknas verkligen nu när det är tolv omgångar kvar av denna säsong. Det är Preston som står för motståndet denna lördag, ett Preston som förlorade i veckan borta mot Millwall med 1-2 och förutom vinsten mot Huddersfield så har det inte varit mycket att hurra över för hemmalaget. När Preston vann derbyt mot Blackburn trodde man att det kanske skulle bli en vändning för laget men Preston svarade upp med att förlora två matcher i rad efter den matchen. Preston började denna säsong med att vinna mer eller mindre varje bortamatch men förlorade alla hemmamatcher något som man inte ser varje säsong. Men det är något som fortfarande sitter i då Preston är ett av ligans sämsta hemmalag. Det är bara nykomlingarna Rotherham, Wycombe och bottenlaget Birmingham som är sämre.
Det finns gott om kvalitet i bortalaget när man har spelare med Premier league erfarenhet och har en giftig offensiv med spelare som Solanke, Stanislas, Danjuma och Jack Wilshere som är tillbaka efter avstängning. Det här är verkligen ett lag för toppen av tabellen och med ett helt ok schema framöver så kan laget rada upp segrar som kan göra att det blir spännande om vilket lag som tar hem den sista direktplatsen upp till Premier league.

Preston senaste fem matcher:

1-2 Millwall(b)
3-0 Huddersfield(h)
0-0 QPR(h)
0-4 Cardiff(b)
0-1 Watford(h)

Bournemouth senaste fem matcher:

2-1 Bristol C(b)
1-0 Watford(h)
1-2 Cardiff(h)
1-2 QPR(b)
1-0 Rotherham(h)

Bournemouth löste två mål borta mot Bristol City som visat fin form så det var en stark insats. Preston imponerade inte borta mot Millwall och nu väntar ännu tuffare motstånd i denna omgång. Bournemouth måste gå för segern i denna match och med det laget man har så ska det inte vara några större problem att lösa mål här heller. När Preston mötte Cardiff som visat fin form släppte man in hela fyra mål! Så många kanske inte Bournemouth gör i denna match men att man löser minst två spelas här. Över 1.5 mål till 2.25 hos Unibet är taget.

Jag spelar Bournemouth över 1.5 mål

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]