Nyhet!

Speltips 9/2 inför Bristol Rovers-Oxford

Bristol Rovers vänder hem igen efter två raka bortamatcher där man fick med sig en poäng. Nu väntar Oxford som har sin andra bortamatch på rad efter att man i lördags förlorade borta mot Doncaster. Betydligt enklare motstånd för ett formtoppat Oxford som fortsätter att ösa in mål.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Bristol Rovers-Oxford
Spel: Oxford över 1.5 mål
Odds: 1.91 
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Unibet
Matchstart: Tisdag 9/2 20:00

Bristol Rovers går riktigt tungt just nu och har inte vunnit en fotbollsmatch senaste nio matcherna. Senast fick man 0-0 mot Fleetwood något som man kan se som ett bra resultat men innan det förlorade man stort borta mot Accrington med hela 1-6. Tre raka förluster på hemmaplan där man förlorat mot lag på den undre halvan av tabellen som Rochdale och Wimbledon. Mötte nyligen Oxford på bortaplan och då blev det förlust med 0-2. Bristol Rovers är ligans formsvagaste lag med bara två inspelade poäng på senaste fem matcherna och man har släppt in i snitt 2 mål per match. Laget behöver poäng för man är verkligen indraget i bottenstriden denna säsong men med den form laget är i och med tanke på kvällens motståndare är poäng inte så troligt i denna omgång.

Bristol Rovers senaste fem hemmamatcher:

1-2 Rochdale
0-1 Charlton
0-1 Wimbledon
2-3 Sheffield Utd(cup)
2-1 Blackpool

Oxford radade upp segrar innan matchen mot Doncaster i helgen som man förlorade med 2-3. Oxford skapade klart mest men det var Doncaster som var mest effektiva då man hade tre skott på mål och alla gick in. Så trots att det blev en förlust kan Oxford ta med sig mycket från den matchen och Bristol Rovers är en lämplig motståndare att möta då Oxford ska påbörja en ny segerrad. Oxford har gått bra på bortaplan senaste tiden då man återigen gjorde två mål i helgen och man har gjort minst två mål i fyra raka bortamatcher. Så på dom fyra senaste bortamatcherna har Oxford ett målsnitt framåt på hela 3.5 mål. Lagets bästa målskytt gick mållös i helgen igen och har nu inte gjort mål på fyra raka matcher. Det visar lite av lagets styrka att man klarar sig bra utan honom, men det är dags för Matt Taylor att näta och Bristol Rovers försvar kommer få det jobbigt här.

Oxford senaste fem bortamatcher:

2-3 Doncaster
4-2 Rochdale
5-1 Burton
3-2 Plymouth
0-0 Blackpool

Oxford fortsätter att ösa in mål och efter förlusten mot Doncaster lär laget vilja gå ut och visa att den matchen bara var en tillfällighet. Bristol Rovers har det tungt och när man möter ett lag som Oxford direkt efter att man fått kämpa väldigt hårt för poängen mot Fleetwood kommer inte denna match så lägligt tre dagar senare. Jag väljer att spela Oxford över 1.5 mål till 1.91 hos Unibet. Vill man få upp ett högre odds så är Oxford seger+ Över 1.5 mål till 2.35 också väldigt bra. 

Jag spelar Oxford över 1.5 mål

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]