Nyhet!

Speltips: Arsenal – Burnley (Premier League)

Det röda londonlaget Arsenal tar emot Burnley på hemmaplan när man ska försöka ta sig upp ifrån femtonde platsen i tabellen. Man behöver börja visa lite inställning och bevisa att man är ett lag som kan spela fotboll. Det gör att jag tror på flera mål i matchen då man kommer ha så hög intensitet det bara går.

Match: Arsenal – Burnley
Speltips: 
Över 2.5 mål
Odds: 
1.86
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

Arsenal har startat otroligt dåligt i årets upplaga av Premier League. Man har knappt kommit upp i högsta nivå en ända match och det beror mycket på att de offensiva spelarna har haft dåligt självförtroende. Både Aubameyang och Willian har inte alls presterat som man kan. Nu har man nått botten vilket gör att man inte har något att förlora överhuvudtaget, och det gör att man kommer starta matchen med bra tempo för att skapa mycket målchanser.

Burnley kommer ligga defensivt som man alltid gör, men trots det har man släppt in 18 mål inledningsvis vilket betyder att Arsenal har sin chans att producera några mål framåt. Sedan är Burnley alltid farliga på sina fasta situationer framåt och Arsenals försvar är inte alltid på tårna, så bortalaget kan mycket väl få in en boll när Arsenal satsar mycket offensivt. Burnley har stört Arsenal tidigare och lär kunna göra det under denna match också.

Detta är en match som Arsenal måste vinna och man behöver ha ett högt tempo vilket man också kommer att ha. Det känns som att det ska lossna för londonlaget nu och då kan de både göra 3 och 4 mål. Samtidigt som Burnley alltid skapar målfarliga målchanser så känns överspelet bra här.

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]