Nyhet!

Speltips: Arsenal – Crystal Palace (Premier League)

Det ska spelas ett nytt Londonderby i Premier League när Crystal Palace kommer på besök på Emirates Stadium. Två lag som har lite olika formkurvor men där det endast skiljer lagen 1 poäng emellan. Jag kan se matchbilden framför mig vilket gör ett specifikt hörnspel bra.

Match: Arsenal – Crystal Palace
Speltips: 
Crystal Palace +3.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.85
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Arsenal har helt klart börjat komma igång efter en trög start. Man har tre raka segrar i ligan vilket också är matcher man har spelat väldigt bra i. Man spelar en ganska rak fotboll där man försöker hitta in i mitten för att sedan nå anfallarna, något som inte leder till överdrivet hörnor. Till skillnad från City och Liverpool som skapar sina lägen utifrån kanterna vilket betyder fler hörnor. Hur som helst så snittar Arsenal 5.3 hörnor per match, där man får mest hörnor i de matcher man ligger under. Men då det finns en relativt stor chans till att man lyckas göra första målet i denna match så leder det till att man inte skapar så många hörnor.

Crystal Palace istället är ett av de mest defensiva lagen i hela ligan. Man spelar extremt rakt och försöker hitta kontringar med bland annat Wilfred Zaha. En spelstil som ofta leder till hörnor då man både viker in med sina yttrar för skott och inlägg, men också där man fyller på med spelare i offensivt straffområde för att skapa oreda. Palace snittar 4.6 hörnor per match vilket är en bra siffra med tanke på sitt bollinnehav. Man skapar sina farliga chanser på fasta situationer vilket också gör att man söker upp hörnsituationerna.

Det kommer bli en match där Arsenal tvingas att ha bollen, något som Palace vill för att sedan ställa om och hitta sina målchanser. Skulle Arsenal göra första målet så är det istället Palace som behöver ta initiativ.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.