Nyhet!

Speltips Arsenal – Everton (Premier League)

På fredag bjuds vi på en högintressant match mellan två lag som hade mer att önska inför säsongen. Arsenal har motivationen att försöka avsluta snyggt för att göra sina supportrar nöjda. Everton har fortfarande chans på Europaplatser vilket är deras fokus.

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Match: Arsenal – Everton
Speltips: 
Under 2.5 mål
Odds: 
1.81
Spelbolag: Noaccountbet
Units: 1

Arsenal startade denna Premier League säsong fruktansvärt svagt. Truppen såg slagkraftig ut men de fick inte ut det i några prestationer. Men sedan nyårsskiftet har den sett något bättre ut, i alla fall i enstaka matcher. För de är ett ojämnt lag som blandar och ger. Ute i Europa League har det dock gått bättre då laget tagit sig till en semifinal. Hur som helst så har Londonlaget spelat målsnåla matcher i ligan. Snittet ligger på 2.5 mål per match när både gjorda och insläppta mål räknas med. Det beror på att laget har blivit mer bollförande vilket har gjort att mindre misstag har gjorts. Som i sin tur har gjort att det inte blivit någon ´´Hawaii fotboll´´.

Everton började säsongen otroligt bra till skillnad från Arsenal. Och även om truppen såg bra ut inför så var det ändå förvånande hur starka de såg ut. Men tiden tog ut sin rätt och nu ligger laget på åttonde plats. Både James Rodriguez och Dominic Calvert-Lewin har varit skadade och ur form vilket påverkat laget negativt. Hur som helst är det Carlo Ancelotti som tränar detta lag, en tränare som föredrar att ligga lågt. En destruktiv fotboll som ofta gör att det blir få mål. Speciellt när de möter lag som vill hålla i bollen som Arsenal.

Det är två lag som inte vill förlora. Och det gör att det kan vara en rätt så försiktigt inledning på denna match. Arsenal är laget som behöver dra upp tempot medans Everton vill kontra. Tror det blir få målchanser vilket gör att det blir få mål!

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]