Nyhet!

Speltips: Arsenal – Fulham (Premier League)

Under söndagen ska ett Londonderby spelas. Klubbar som har lite olika status och som har olika saker att spela om. Där jag tror Arsenal löser favoritskapet och visar att laget ska tillhöra toppen kommande säsong.

Match: Arsenal – Fulham
Speltips: 
Arsenal fulltid
Odds: 
1.77
Spelbolag: Noaccountbet
Units: 1

Arsenal har haft det tufft under hela säsongen i ligan. Prestationerna har varit väldigt dåliga med tanke på truppen de har. Men sedan januarifösntret då Martin Ödegaard tillkom så har laget blivit betydligt bättre. I veckan tog de sig till en Europa League semifinal vilket är en bra bedrift. I ligan nu så vill det rödklädda laget att fansen ska få ett hyfsat avslut också då spelarna har mycket att bevisa. På hemmaplan är de svårslagna och lär göra allt för att vinna mot londonrivalen.

Fulham startade säsongen dåligt. För att sedan lyfta sig ett par veckor, då laget bytte formation. Men hamande sedan i en sämre svacka igen vilket fortfarande är fallet. Och det ser tungt tabellmässigt också då laget ligger på nedflyttningsplats och har hela 7 poäng upp till säker mark. Fem förluster de sex senaste matcher talar inte för något bra resultat mot ett hungrigt Arsenal på bortaplan.

Tycker att hemmalaget står i något för högt odds. För även om Fulham har motivationen att stanna i ligan så talar klassen sitt egna språk. För sett till trupperna så är det en enorm skillnad vilket också kommer visa sig i matchen.

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.