Nyhet!

Speltips: Arsenal – Liverpool (Community Shield)

Det är på lördagskvällen som sista finalen för säsongen ska spelas, eller så kan man se det som första finalen för den nya säsongen. Det är regerande ligasegrarna Liverpool som möter regerande FA-cup mästarna Arsenal. Ett intressant möte på förhand som kan sluta lite hur som, men där det finns värde i ett hörnspel.

Match: Arsenal – Liverpool
Speltips: Liverpool -1.0 hörnor (asian)
Odds: 1.90
Investering: 3/5U
Spelbolag: Bet365

Det är två välkända lag som ställs emot varandra. Liverpool som hade lekstuga med resten av ligakonkurrenterna förgående säsong, och ser minst lika bra ut inför denna säsong.  Arsenal istället såg riktigt bra ut stundtals i säsongsavslutningen, med en nytändning sedan Arteta tog över. The Gunner har fått in ett par nyförvärv som stärker laget, speciellt med Willian som är en oerhört bra spelare. Det är alltid svårt med två lag som möts i matcher liknande denna, då man inte riktigt vet vad för lag som ställs på banan trots att det är en final. Och även om Arsenal vann den senaste matchen lagen emellan så bör Liverpool ses som favoriter.

Men även om Liverpool är favoriter så tror jag på en rätt så jämn match målmässigt. För Arsenal kommer låta Liverpool hålla i bollen och satsa på sina kontringar med spelare som Aubameyang, Willian och Lacazette. Det är en taktik som Arsenal hade mot både Liverpool och Manchester City i slutet av förra säsongen, där man också vann båda matcherna. Men då undrar ni såklart vad det spelar för roll hur de spelar? Och jo, det är ju faktiskt så att när man låter motståndarna hålla i bollen så skapas det också fler hörnor för det bollhavande laget. Matchen mot Liverpool så blev det 13-2 i hörnor till Liverpools förmån. Matchen Arsenal vann mot City så blev det 12-2 i hörnor till de sistnämnda.

Mitt spel blir således Liverpool -1.0 hörnor asian, alltså att det blir vinst om Liverpool får fler än 2 hörnor mer än Arsenal. Får Liverpool endast 1 mer hörna än Arsenal så får vi pengarna tillbaka. Slutligen är Liverpool det lag som skapar näst mest hörnor i hela Premier League. Man har dessutom ett lag som slår mycket inlägg från sina ytterbackar vilket resulterar i en hel del hörnor.

Det är ett bra spel som ser bra ut på förhand. Och även om Liverpool skulle ta ledningen tidigt så är man ett lag som ständigt går framåt och således skapar hörnor.

BET365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]