Nyhet!

Speltips: Arsenal – Liverpool (Premier League)

Det är äntligen dags för Premier League fotboll igen efter ett litet uppehåll med landslagsfotboll. En av helgens höjdpunkter är helt klart den sena lördagsmatchen mellan två av englands giganter. Ett möte som har alla förutsättningar att bli en rolig tillställning.

Match: Arsenal – Liverpool
Speltips: 
Över 2.5 mål
Odds: 
1.77
SpelbolagBethard
Units: 1

Det rödkdädda londonlaget Arsenal startade säsongen extremt trögt då de under en längre period befann sig på den undre halvan. Men ju längre säsongen har gått, desto bättre har det också gått resultatmässigt. Dock är en niondeplacering inget man skryter om som ett av landets största klubbar. Men i Europa League går det bättre där man tagit sig till kvartsfinal vilket gör att det lär prioriteras framöver. Hur som helst är hemmalaget ett lag som oftast gör mål men också släpper in mål i de flesta matcher de spelar. Framförallt defensivt har man en del frågetecken och när spelare som David Luiz möter Liverpool så kan det gå undan.

Till gästerna så hittas de regerande mästarna Liverpool. Som precis likt Arsenal gör en väldigt svag Premier League säsong. Där de största problem har legat i lagets defensiv, där självklart Van Dijks skada har påverkat. Så även om bortalaget har producerat hyfsat framåt så har det läckt bakåt. Snittet för mål framåt per match ligger på 1.66 samtidigt som laget släpper in 1.24 mål per match. I europaspelet går det bättre, men de har inte råd att bortprioritera ligan då topp-4 platsen behövs.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att det är två lag med sina styrkor i offensiven som möts. Inget av laget har någon större andledning ett vara nöjda med en pinne, vilket gör att det är fullt fart framåt som gäller. Många mål väntas!

Jag spelar X

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.