Speltips: Arsenal – Liverpool (Premier League)

Det är äntligen dags för Premier League fotboll igen efter ett litet uppehåll med landslagsfotboll. En av helgens höjdpunkter är helt klart den sena lördagsmatchen mellan två av englands giganter. Ett möte som har alla förutsättningar att bli en rolig tillställning.

Match: Arsenal – Liverpool
Speltips: 
Över 2.5 mål
Odds: 
1.77
SpelbolagBethard
Units: 1

Det rödkdädda londonlaget Arsenal startade säsongen extremt trögt då de under en längre period befann sig på den undre halvan. Men ju längre säsongen har gått, desto bättre har det också gått resultatmässigt. Dock är en niondeplacering inget man skryter om som ett av landets största klubbar. Men i Europa League går det bättre där man tagit sig till kvartsfinal vilket gör att det lär prioriteras framöver. Hur som helst är hemmalaget ett lag som oftast gör mål men också släpper in mål i de flesta matcher de spelar. Framförallt defensivt har man en del frågetecken och när spelare som David Luiz möter Liverpool så kan det gå undan.

Till gästerna så hittas de regerande mästarna Liverpool. Som precis likt Arsenal gör en väldigt svag Premier League säsong. Där de största problem har legat i lagets defensiv, där självklart Van Dijks skada har påverkat. Så även om bortalaget har producerat hyfsat framåt så har det läckt bakåt. Snittet för mål framåt per match ligger på 1.66 samtidigt som laget släpper in 1.24 mål per match. I europaspelet går det bättre, men de har inte råd att bortprioritera ligan då topp-4 platsen behövs.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att det är två lag med sina styrkor i offensiven som möts. Inget av laget har någon större andledning ett vara nöjda med en pinne, vilket gör att det är fullt fart framåt som gäller. Många mål väntas!

Jag spelar X