Nyhet!

Speltips: Arsenal – Manchester City (Ligacupen)

Det är dags för kvartsfinaler i ligacupen och det klart hetaste mötet sker mellan Arsenal och Manchester City. En match som matchbilden är ganska självklar i, City kommer ha bollen extremt mycket medans Arsenal kommer backa hem. En matchbild som talar för lite mål.

Match: Arsenal – Manchetser City
Speltips: 
Under 2.5 mål
Odds: 
2.23
Spelbolag: 
Unibet
Units: 
3/5

Arsenal har det tufft i ligan, man spelar inte bra och man lyckas inte vinna. Men nu har man chans på semifinal i cupen vilket gör att man ser sin chans att få ut något bra från denna säsong. Förra säsongen mötte man City i FA-cupen, den semifinalen lyckades Arsenal vinna med 2-0. En match som City hade all boll i men man lyckades knappt skapa en bra målchans under hela matchen, då Arsenal försvarade sig bra. Hemmalaget är trots allt relativt bra på att backa hem, och man har enklare mot lag som är bättre än sig själva.

City har inte alls presterat denna säsong och även om man har vunnit bollinnehavet i varenda match så har man haft svårt att skapa farliga målchanser. Och då man möter ett lågt stående Arsenal så kommer man ha det tufft även denna match. Ser man till Citys statistik så har man spelat väldigt många målsnåla matcher i ligan denna säsong, något som också talar för att det blir få mål i denna match.

Det är ett tufft spelschema för båda lagen och då de inte kunnat rotera mycket så kommer de vara slitna spelare som möts. Och då Arsenal kommer backa hem så kommer det vara City spelarna som behöver dra upp tempot, vilket kommer vara jobbigt. Det är kvartsfinal och inget av lagen vill riskera allt för mycket offensivt. De laget som hamnar i underläge kommer få det tufft att ha orken att kvittera. 

Rygga spelet hos Unibet

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]