Nyhet!

Speltips: Arsenal – Manchester City (Premier League)

Serieledarna åker till London och Emirates stadium för att möta Arsenal. En match där CIty är rätt så stora favoriter, med all rätt. Men också en match som Arsenal vet att man kan lyckas störa Manchester laget. Lågt stående lag lär vara konceptet för det röda laget.

Match: Arsenal – Manchester City
Speltips:
Manchester City -2.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Arsenal har tidigare lyckats störa City, och det har man gjort då man i stort sätt parkerat bussen. City har då haft problem att ta sig igenom försvaret samtidigt som Arsenal har utnyttjad omställningarna. Dock är City nästintill ostoppabara just nu vilket kommer göra det extremt svårt för Arsenal att försvara perfekt matchen igenon. Hur som helst så vet hemmalaget om att man lyckats störa City tidigare genom att ligga lågt och lär satsa på det även i denna match. Något som gör att man inte kommer få allt för många lägen offensivt som i sin tur leder till få hörnor skapade.

Manchester City ångar på och har varit fenomenala i flera månader nu. Trots att man haft skador på De Bruyne och Aguero så har det inte påverkat alls. Man är ett lag som förespråkar att hålla i bollen och älskar att hitta de små ytorna runt motståndarlagens försvar. Något som har gjort att man skapat flest hörnor i ligan tillsammans med Liverpool. De tvingar mostådnarna att rensa ut till hörna efter att man kommit till farliga inspel. I fjol fick man också med sig överlägset flest hörnor vilket säger en hel del.

Detta är en match som City kommer få dra upp tempot själva i, eftersom Arsenal kommer vara nöjda med varenda poäng i bonus. Så bortalaget lär ha mycket boll som gör att de kommer få några hörnor mer än hemmalaget!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]