Nyhet!

Speltips: Arsenal – Newcastle (Premier League)

Det röda Londonlaget Arsenal tar emot Newcastle under måndagskvällen. Ett Arsenal som är i en hyfsat fin form då man inte förlorat under sina 4 senaste matcher. Newcastle istället som inte har vunnit sedan början av december. En match som kommer bli rätt så lik senast lagen möttes i FA-cupen för knappt 1 vecka sedan.

Match: Arsenal – Newcastle
Speltips: 
Under 11.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Arsenal ser bättre och bättre ut ju längre säsongen går, både försvar som anfallsmässigt. Men man har fortfarande lite tufft att möta lågt stående lag, precis som mot Newcastle exempelvis. Som tidigare nämnt så mötes lagen för knappt en vecka sedan, en match som slutade 0-0. Men där Arsenal lyckades vinna i förlängningen. Under ordinarietid så försökte Arsenal att hitta till lägen men det gick trögt och man hade svårt att dra upp tempot. Något som i sin tur gjorde att man bara fick med sig 6 hörnor. I ligan snittar man 5.4 hörnor per match.

Newcastle är ett defensivt lag som blandar och ger. Man har haft problem med spelare borta på grund av både skador och Covid-19. Men man vet om att man kan lyckas störa Arsenal genom att vänta ut deras misstag för att sedan ställa om själva. De lär inte ha mycket boll och kommer på så sätt inte få med sig allt för många hörnor. Senast mot Arsenal fick man med sig 3 hörnor och i ligan snittar man 3.8 hörnor per match.

Det kommer bli en ganska tempofattig match till och från då Arsenal kommer vara det enda laget som ska försöka dra upp tempot. Båda lagen spelar ofta hörnfattiga matcher vilket gynnar detta spel.

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]