Nyhet!

Speltips: Arsenal – West Ham 19/9 (Premier League)

En ny härlig Premier League omgång ska spelas under helgen. Arsenal står som hemmalag mot West Ham. En match som jag har kikat lite extra på hörnmarknaden och funnit ett spel jag gillar extra mycket.

Match: Arsenal – West Ham United
Speltips: 
West Ham +3.0 hörnor (asian)
Odds: 
1.90
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
3/5

Arsenal startade den nya säsongen med en imponerande bortavinst mot Fulham. Man vann inte bara stort med 3-0, utan man spelade också bra. Dock mot ett väldigt svagt Fulham. Hur som helst så har man en bra trupp att tillgå denna säsong, men trots det så är man inte ett lag som väljer att inneha ett stort bollinnehav. Det såg man inte minst mot Fulham förgående match, det slutade med att man endast hade 55% bollinnehav. Vilket får ses som lite mot ett så pass defensivt lag som Fulham.

Jämför man West Ham med Fulham så är det förstnämnda ett helt klart bättre fotbollslag. Vilket betyder att man har ett annat slags spel. Lite beroende på resultat så kommer West Ham att våga gå framåt så länge man inte får en tidig ledning och backar hem. Men då jag tror att det kommer att vara en rätt så jämn start på matchen, där lagen kommer testa varandra. Det jag vill komma till är att West Ham kommer att skapa hörnor oavsett resultat så länge man då inte går upp i ledning relativt tidigt.

West ham är ett lag som ofta söker sin nickstarka forward Michail Antonio. Han spelar ensam striker i laget och det leder till att man slår mycket inlägg, som i sin tur gör att hörnorna kommer. Och ser man till Arsenals statistik så skapar man inte ofta mer hörnor än motståndarna.  Det är i skrivande stund 9 (!) matcher sedan man skapade 3 hörnor eller mer än sina motståndare. Då är det alla möjliga matcher och matchbilder inräknade, vunna, oavgjorda och förlorade matcher.

Arsenal är med all rätt favoriter att vinna denna match och lyckas säkerligen att knipa 3 poäng om man gör det lika bra som senaste matchen. Men fastän de skulle vinna så kommer det endast gynna West Ham i hörnstatistiken. Det är en hög lina som vi erbjuds och jag tycker den är alldeles för hög. 

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.