Nyhet!

Speltips: Aston Villa – Chelsea (Premier League)

Det ska spelas en viktig match på förhand sett till tabellläget. Chelsea behöve vinna för att vara säkra på att det blir Champions League spel nästa säsong. Och detta är en match som Londonlaget ska vinna med tanke på det spel som de visat upp det senaste månaderna.

Match: Aston Villa – Chelsea
Speltips: 
Chelsea -1.0 asiatiskt handikapp
Odds: 
1.78
Spelbolag: 
Noaccountbet
Units: 
1

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Chelsea värvade friskt inför denna säsong och de har på pappret ett av ligans allra bästa trupp. Men tränare Frank Lampard inledde inte bra. Men sedan Tuchel kom in som manager så har hela laget lyft sig. De har tagit sig till Champions League final bland annat. Nu spelar de på borta mot ett Aston Villa som är svårslagna men samtidigt ett lag man ska slå. Chelsea har en bred trupp och de som startar denna matchen kommer vara otroligt vinstsugna. För det krävs nämligen tre poäng för att vara säkra på att de inte missar Champions League nästa säsong.

Aston Villa är ett av säsongens sensation, för de ligger på elfteplats till skillnad ifjol då de var nära på att åka ur. Mycket tack vare kaptenen Jack Grealish som har varit riktigt bra. Men till denna match har laget inget större motivation. Dessutom är det väldigt tveksamt om Grealish spelar hela matchen då han precis kom tillbaka från skada. Och Birminghamlaget har inte alls samma kapacitet som Chelsea har.

Chelsea kommer ha mer energi eftersom de har bredare trupp samtidigt som Villa inte har något att spela för. I grunden är detta en match som Chelsea ska vinna, men speciellt nu när detta är poäng som påverkar hela säsongen.

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]