Nyhet!

Speltips: Aston Villa – Manchester City (Premier League)

Det är ett par Premier League matcher som ligger efter som ska spelas mitt i veckan. I en av matcherna så ska serieledarna Manchester City försöka utöka sin serieledning samtidigt som Villa vill klättra i tabellen. Två hörnglada lag och en klar matchbild på förhand.

Match: Aston Villa – Manchester City
Speltips: 
Över 9.5 hörnor
Odds: 
1.90
Spelbolag:Bet365
Units: 1

Aston Villa var nära på degradering förra året men klarade sig precis. Och starten på denna säsongen var helt otroligt då man hängde med lagen allra högst upp ett bra tag. Men ju längre säsongen har gått så har laget tappat en hel del. Framförallt har skadan på storstjärnan Jack Grealish gjort så att lagets prestationer gått ner sig. Men laget har fortsatt att skapa hörnor då de är ett farligt omställningslag. Per match snittar Villa 5.6 hörnor.

Manchester City gör en oerhört stabil säsong där laget en lång tid har haft plats nummer ett i tabellen. Men senast förlorade de mot Leeds med 2-1 trots att City länge var en man mer på plan. Det gjorde att United närmade sig från andraplatsen. Och även om City leder med 8 poäng så har man så småningom en Champions League semi att tänka på, vilket gör att de gärna har ligan avklarad då. Alltså lär det vara full fart från start mot Villa. City är laget som får överlägset flest hörnor i ligan, vilket inte är konstigt då de också har mest bollinnehav. Hela 6.5 hörnor per match snittar de.

Detta är en match som City kommer styra tempot i och ha mest boll. Och när Villa ligger lågt så kommer City försöka med sina instick längs kanterna som ofta leder till hörnor. För Villa är det omställningar som gäller och där lär det bli en del hörnor också.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]