Nyhet!

Speltips: Atalanta – Liverpool (Champions League)

Det vankas lite av en seriefinal i grupp D. Liverpool ska försöka ta sin tredje raka vinst i årets Champions League, men Atalanta är ett bra lag och har chansen att gå om Liverpool vid vinst. En jämn match som jag har riktat mig in på hörnmarknaden.

Match: Atalanta – Liverpool
Speltips: 
Över 9.5 hörnor
Odds: 
2.00
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Atalanta har en av europas bästa offensiv och det ser man inte minst i Serie A där man alltid gör mycket mål. Man skapar dessutom mycket hörnor. Förgående säsong hade man ett snitt på 6.5 hörnor per match i den inhemska ligan. Ett högt snitt vilket tyder på att man skapar mycket lägen. Nu möter man ett Liverpool som också gillar att hålla i bollen och skapa lägen, vilket gör att båda lagen kommer få hörnor med sig.

Liverpool har sin fronttrio i Mane-Firmino-Salah, som utgör ett hot mot alla försvar i världen. Man anfaller för det mesta från kanterna med både Mane och Salah, men också sina ytterbackar Robertsson och Alexander-Arnold. Det gör att man kommer till mycket inlägg och som i sin tur gör att hörnorna uppstår. Förgående säsong snittade man 6.8 hörnor per match och denna Premier League säsong ligger man på 6.7 hörnor per match.

Båda lagen skapar mycket hörnor vilket talar för mitt spel. Men en annan faktor som har stor påverkan är att lagens försvar inte är i högsta klass. Det betyder att det blir fler hörnor eftersom lagens defensiv inte kan stå upp och stänga ute anfallen. Liverpool främst har en försvagad backlinje då båda mittbackarna Van Dijk och Matip är skadade. Undertecknat tror på mycket hörnor och vi får ett fint odds hos Bet365!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]