Nyhet!

Speltips: Atalanta – Real Madrid (Champions League)

Det är dags för de två sista åttondelsfinalerna att starta. Real åker till Italien för att möta Atalanta. En match som spanjorerna kommer försöka hålla nere resultatet i, för att sedan göra en bra hemmamatch. På grund av att man inte ställer upp med sitt bästa lag idag.

Match: Atalanta – Real Madrid
Speltips: 
Under 3.0 mål asiatiskt handikapp
Odds: 
1.73
Spelbolag:
Bethard
Units: 
1

Atalanta kliver in i denna match som favoriter eftersom Real saknar en del spelare. Och även om man till vardags gör en hel del mål så behöver man vara mer försiktiga när man ställs mot bättre lag som Real. Tillexempel förlorade man med 5-0 mot Liverpool efter att man varit alldeles för naiva när man försökte spela sin vanliga fotboll. Så även om man kliver in i denna match med tron på sitt spel så lär man ha respekt för Real och inte riktigt vilja satsa allt framåt från start. Man har inte råd med att åka på flera bortamål.

Real Madrid saknar spelare som Benzema, Ramos och Hazard vilket försämrar laget markant. Det är något som gör att laget kommer försöka ligga lågt och inte släppa in för många mål i denna match. Därför att det är i nästa möte man kommer ha bäst chans att slå Atalanta då man får tillbaka ett par startspelare då. Offensivt kommer man ha svårt att skapa allt för mycket då man inte har några större stjärnor som fronttrio.

En ganska tempofattig start kan komma att väntas. Ett Real som vet om att det inte är i denna match man ska prestera som bäst, samtidigt som Atalanta inte vill ge några gratis chanser till Real. Tror på två försiktiga lag och få mål i detta första möte!

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]