Nyhet!

Speltips: Atletico Madrid – Bayern München (Champions League)

Detta kan bli en avgörande match för Atleticos del, då de behöver poäng för att inte förlora sin andra plats. Bayern är redan klara men vill alltid göra bra matcher för att komma i form till slutspelet. Tycker inte alls hemmalaget ska vara så stora favoriter och finner värde på tyskarna. 

Match: Atletico Madrid – Bayern München
Speltips: 
Bayern München eller oavgjort 
Odds: 
1.90
Spelbolag: 
Unibet
Units: 
3/5

Det spanska laget är inte vidare och behöver vinna denna match, men man möter världens bästa lag och det kommer krävas något väldigt bra om man ska lyckas slå de. För även om man går hyfsat i ligan så har man det tufft i Champions League då man endast tagit 5 poäng under de fyra första matcherna, där man bland annat spelade oavgjort mot Lokomotiv Moskva två gånger om. Det kommer inte bli en enkel match bara för att Bayern är vidare för det är ett lag som alltid finner motivation till att prestera.

De tyska giganterna är inte kända för att rotera, och även om de kanske vilar 1-2 spelare så kommer de ställa upp med ett världsklass lag oavsett. Både Lewandowski och Neuer verkar missa, men det finns bra ersättare på Bayerns bänk. De är med i tuneringen för att vara obesegrade och de tänker inte förlora endast för att motståndarna har kniven mot strupen. Ser man till förra mötet lagen emellan så slutade det med en 4-0 vinst i Bayerns favör. Något som inte bör upprepas, men likväl ska man ha med i tanken att Atletico knappt skapade en målchans under hela den matchen.

Bayern München är det bästa laget just nu, man ser fram emot varje Champions League match eftersom man sällan möter bra lag i sin inhemska liga. Dessutom har tyskarna inte presterat så bra de senaste veckorna, vilket också talar för att man vill spela med sitt bästa lag för att få alla spelare i form till de viktiga slutspelsmatcherna. För är det mot något mostånd man kan vända en dålig trend så är det i en toppmatch, som mot Atletico.

Rygga spelet hos Unibet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]