Nyhet!

Speltips: Barcelona – PSG (Champions League)

Det har blivit dags för slutspel i Champions League vilket alltid är lika roligt. I detta möte får vi dessutom se två toppklubbar emot varandra. Tyvärr saknas en av de största stjärnorna i ena laget vilket kommer påverka matchbilden en hel del. Finns risk för två försiktiga lag!

Match: Barcelona – PSG
Speltips: 
Under 3.5 mål
Odds: 
1.61
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
1

Barcelona står som rätt så stora favoriter nu med tanke på bortalagets spelarskador. Vilket gör att hemmalaget lär ha en del boll eftersom man har den bättre truppen för dagen. Dock vet man om att bortamål är oerhört viktiga, som i sin tur gör att de inte kommer vilja ta allt för stora risker framåt eftersom Mbappé är bra på kontringar. Så med en viss försiktighet lär man försöka såga sig igenom PSG:s försvar. Skulle man ta ledningen så kommer man försöka spela av matchen hellre än att gå för fler framåt eftersom det ökar Fransmännens chans till att göra mål.

Paris kommer till denna match med en vetskap om att det inte är i denna match man ska vara som bäst. För man saknar både Neymar och Di Maria. Något som försämrar lagets chanser till vinst väldigt mycket. Och det är i hemmamatchen som man kommer ställa upp ett bättre lag. Så inställningen inför denna match lär vara att hålla nere sifforna och inte släppa in allt för mycket mål. Och även om Mbappé är målfarlig så har man inte alls lika slagkraftigt lag offensivt till kvällens match, som gör att man inte kommer skapa allt för många målchanser.

Ett otroligt intressant möte ska spelas, men det betyder tyvärr inte alltid att det är full fart framåt från båda lagen. Det är slutspel och varenda mål räknas. Det är oftast första mötet som lagen agerar mer passivt eftersom man då har en till chans på sig i andra mötet.

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]