Speltips: Bayern München – Lazio (Champions League)

De sista kvartsfinals platserna ska bli tagna, och i detta möte är det så gott som klart redan. För att första mötet slutade 4-1 till Tyskarna vilket gör de till en nästintill omöjligt uppgift för Lazio att vända. Något som får mig att se en avslagen match framför mig.

Match: Bayern München – Lazio
Speltips: 
Under 4.0 mål asiatiskt handikapp
Odds: 
1.64
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
1

Bayern är ett av världens bästa lag utan tvekan, man vann Champions League förra året relativt enkelt. Och även om man varit lite knackiga i ligan så har man sett suveräna ut i Champions League. Nu är det dock så att man kliver in i denna match med en omedveten känsla att man redan är vidare. Det är lätt att tänka att professionella spelare är motiverade till varje match de spelar, vilket självklart stämmer till en viss del. Men till en sådan här match finns det ändå med i bakhuvudet att man inte behöver ta ut sig helt och hållet. Detsamma gäller tränaren som kan rotera i startelvan för att prioritera helgens ligamatch. Dessutom finns det chans till en del byten under match för att helt enkelt låta flera spela.

Lazio hade ingen lätt match senast då man verkligen blev överkörda. Och även om man inte ser någon chans att ta sig vidare så kommer man vilja visa världen att man inte är så dåliga som de var i första mötet. Något som gör att man kommer prioritera försvaret för att inte släppa in lika många mål denna gången. I gruppspelet så släppte man bara in 7 mål på de 6 matcherna man spelade vilket betyder att man kan stänga igen. Ser man till Serie A så snittar man ´´bara´´ 1.4 mål insläppta per match, vilket inte är något speciellt men man kan i alla fall försvara.

Det är lätt att få tanken att denna matchen kommer bli lika målrik som förstamötet. Men i själva verket brukar det bli raka motsatsen, helt enkelt för att matchen är utan betydelse innan domaren blåst igång matchen. Vi får en hög lina vilket undertecknat tycker är på tok för hög.

Jag spelar X