Nyhet!

Speltips: Belgien – Italien (EM-kvartsfinal)

Två rafflande åttondelsfinaler senare hägrar vi kvartsfinalen där Belgien tar sig an Italien. Belgien har återigen visat att den nya generationen är något speciellt och Italien har i sin tur visat att de absolut kan vara med och slåss om en topp tre plats, något de inte gjort sedan VM-guldet 2006. Vilket lag klarar av pressen och lyckas ta sig till semifinal?

Match: Belgien – Italien
Bet:
Belgien, 0.0 asien
Odds:
2,33
Spelbolag:
NoAccountBet

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Belgien mötte Portugal i åttondelsfinalen. Där utspelade sig en jämn match de regerande europamästarna och VM-bronsmedaljörerna Belgien. Tack vare ett mäktigt långskott av Thorgan Hazard kunde Belgien ta ledningen och försvara den. Lukaku var hårt ansatt av de Italienska backarna vilket gjorde det svårt för honom att komma rättvänd. I luftrummet hade de däremot inte en suck. Nyckelspelarna på mittfältet, De Bruyne och Eden Hazard, fick en tuff match skademässigt. Hazard har haft en dålig ankel under en längre tid men i matchen mot Portugal var det baksida lår som fick en körare. De Bruyne fick en smäll mot ankeln i inledningen av andra halvlek och byttes ut mot Mertens. Varken De Bruyne eller Hazard tränade med laget senast.

Italien hade de svårt med Österrike i deras åttondelsfinal. De kom till många avslut men många av dem var inte ens på mål. Österrike spelade bra och gjorde till och med mål, men VAR dömde dessvärre bort det. Matchens ordinarie tid räckte inte till utan övertiden krävdes för att giltiga mål skulle göras. Båda lagen gjorde offensiva byten och båda bar frukt. Inhoppare Chiesa öppnar målkontot i 95e minuten med en mycket fin individuell prestation, därefter kommer 2-0-målet för Italien via Pessina precis innan övertidens halvtid. Allt talade för Italien men när de minst anade det lyckades den två meter långa Kalajdzic nickskarva en boll i knähöjd in i mål. 2-1 till Italien på övertid.

Italien är, enligt bettingbolagen, favoriterna inför matchen. Antagligen är det osäkerheten kring De Bruyne och Hazard som pressar ned Italiens odds. Belgien har dock en fin bänk med Mertens och Carrasco som kan axla tomrummen som skapas. Då jag i grunden tror att Belgien är ett starkare lag och för att oddsen var givmilda, lägger jag på Belgien med 0.0 asien. Lycka till!

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]