Nyhet!

Speltips: Brest – Marseille (Ligue 1)

Det vankas premiärmatch för Marseille i nya säsongen. Man är extremt taggade på att få närma sig PSG i den franska toppen, ytterligare ett steg. På andra sidan planen ställer ett Brest upp som fick storstryk i sin första match. Bortalaget Marseille ska helt enkelt kunna vinna denna match komfortabelt.

Match: Brest – Marseille
Speltips: Marseille, fulltid
Odds: 2.15
Investering: 3/5U
Spelbolag: Unibet

Tittar man ut på lagen som finns i franska högsta ligan så är det PSG, Lyon och Marseille som ses som de allra största topplagen. Förra säsongen slutade Marseille på en väldigt fin andraplats i tabellen. Faktiskt endast 8 poäng bakom PSG, vilket är rätt bra med tanke på hur dominanta PSG verkligen är.

Åter till Marseille och deras lag inför denna säsong. Det har inkommit 3 nyförvärv från klubbarna Villareal, Dortmund och Le Havre. Där mittbacken  Álvaro González sticker ut som bara varit utlånad till Marseille tidigare men som nu köptes loss från Villareal. Det som är fördelen med Marseilles tranferfönster är att man inte tappat någon spelare, för man har ett par riktiga toppspelare. Dimitri Payet är den överlägset bästa spelaren offensivt och där har vi en av ligans bästa spelare. En poängspelare av rang som har en väldigt hög högstanivå. Utöver honom så har man spelare som Strootman och Thauvin.

Hemmalaget Brest hamnade på en 14:onde plats förgående säsong som nykomlingar, vilket som får ses som godkänt helt klart. Men inför denna säsong har man förlorat hela 10 spelare från sitt lag, vilket är ett betydligt tapp. Och även om man plockat in 9 spelare så är det ett tungt tapp med sin bästa poängspelare Yoann Court, som blir svår att ersätta. En annan sak är att det kan vara svårt för lag att göra så pass stora förändringar, för att byta ut 10 spelare tar tid. Även om de är proffs så tar det tid att anpassa sig till ett nytt lag. Första matchen man spelade så förlorade man med 4-0 mot bottenlaget Nîmes.

Jämför man lagen position för position så är Marseille bättre på varenda plats. Man har inte spelat tävlingsmatch sedan Ligue 1 avbröts, så man lär vara fruktansvärt motiverade. Marseille är ligans näst bästa bortalag och det betyder att man inte presterar sämre av att vara på bortaplan. Ett riktigt fint odds vilket är alldeles för högt, till och med om Marseille skulle vila några spelare. En bra säsongsstart vill alla lag få, så mina pengar läggs på en bortaseger!

Rygga spelet hos Unibet

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]