Nyhet!

Speltips: Brighton – Chelsea (Premier League)

Premiär för två lag som kämpade i två olika delar av tabellen förgående säsong. Och även om Chelsea har ett riktigt bra lag med ett par nyförvärv så tror jag att man fortfarande har ett par frågetecken kvar, till skillnad från Brighton. I slutändan är det två målfarliga lag som ställs emot varandra.

Match: Brighton – Chelsea
Speltips: 
Över 2.5 mål
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Chelsea är en av de stora vinnarna inför denna Premier League starten, där man  har gjort de allra bästa nyförvärven. Inte bara kvantitetsmässigt, utan framförallt kvalitetsmässigt. Timo Werner, Hakim Ziyech och Thiago Silva är välkända spelare som har presterat på allra högsta nivå under flertalet säsonger. De två förstnämnda spelarna är några som kommer lyfta Chelseas offensiv något otroligt. Det kommer vara väldigt få matcher som just Chelsea går mållösa ifrån detta år. Det kan vara så pass att man täcker denna lina helt själva och lyckas göra 3 mål under denna match.

Chelsea kommer prestera offensivt men frågan är hur försvaret kommer att se ut. För jag är verkligen inte säker på att Thiago Silva kommer att kunna styra upp deras försvar. För förra året så släppte man flest mål av alla lag som kom på den övre halvan av tabellen. Vilket är riktigt uselt med tanke på att man slutade på en fjärde plats. Man har en målvakt i Kepa som är ifrågasatt som inte har presterat som han borde. Hemmalaget Brighton har en bra offensiv och kommer göra det svårt för Chelseaförsvaret, det är en sak som är säker.

Brighton höll sig kvar i Premier League trots allt och det beror väldigt mycket på tränaren Graham Potter. Han tror på sin spelidé och får sina spelare att gör detsamma. I det offensiva så försöker man att störa motståndarna genom att vinna bollen högt och sedan ställa om. Man skapar farliga chanser oavsett motstånd med spelare som Maupay och Trossard. De skapar oreda och mot ett Chelsea som inte är helt stabila försvarsmässigt ännu, kommer få det svårt att hålla nollan.

Jag anser att Chelseas offensiv kommer göra några mål om man gör vad man ska. Samtidigt som jag har svårt att se att man ska lyckas hålla nollan mot ett avigt Brighton som vet exakt hur man ska spela. En tempofylld match där bägge lagen vill göra avtryck gör att det slutar med många mål!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]