Nyhet!

Speltips: Brighton – Everton (Premier League)

Det är två lag med blandade resultat denna säsong som ställs mot varandra under lördagen. Det är också två målfarliga lag som sällan lämnar en match mållös. Jag tror på mycket mål i en underhållanade match.

Match: Brighton – Everton
Speltips: 
Över 2.0 mål asiatiskt handikapp
Odds:
1.68
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
1

Everton kommer från ett 1-1 resultat mot Crystal Palace, en match som de borde ha vunnit med tanke på chanserna som fanns. Offensivt sett har Everton ett riktigt bra lag med spelare som James, Calvert-Lewin och Richarlison bland annat.. Säsongen inleddes starkt samtidigt som det har gått lite trögare de senaste månaderna, men mål gör man ofta. Snittmässigt så gör Liverpoollaget 1.4 mål framåt per match och släpper in 1.3 mål per match.

Brighton gör en mycket bra säsong om man ser till spelet. Dessvärre har man inte lyckas tagit lika många poäng, men man har gjort bra matcher efter sina förutsättningar. Efter 30 omgångar har de gjort 33 mål och släppt in 38. När man dessutom möter ett målfarligt Everton så indikerar det på att det kan bli mycket mål åt båda håll. För även om hemmalaget inte gjort så mycket mål, så skapar laget mängder med chanser varje match.

Båda lagen har en tendens att släppa in mål trots att man spelar bra. Och det beror på att man är lag som inte väljer att minimera riskerna, utan man vill spela fotboll oavsett resultat. Det leder till att man begår misstag när man rullar runt bollen istället för att man rensar bort bollarna.

Det är en match som Brighton vill vinna för att lämna bottenstriden. De kommer gå framåt från start och vilja göra första målet. Everton kommer dock göra allt för att stå som vinnare och kommer spela sitt spel för att producera framåt. En målrik och underhållande match tror jag att vi får se!

Jag spelar över 2.0 mål

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]