Nyhet!

Speltips: Brighton – Manchester United (Premier League)

Ett tidigt spel inför en intressant match. Där Brighton har börjat starkt i ligastarten samtidigt som United fick en riktigt tuff inledning med förlust mot Crystal Palace. En match som jag tror mig funnit ett bra spel med tanke på lagens båda förutsättningar. 

Match: Brighton – Manchester United
Speltips: 
Båda lagen gör mål
Odds:
1.80
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
3/5

Brighton har startat väldigt bra spelmässigt där man i sina två inledande matcher spelat exakt efter sin matchplan. För även om man förlorade mot Chelsea så var man med på banan men lyckades inte göra mer än 1 mål. Senaste matchen så var det inget snack om saken då man spelade ut Newcastle med en 3-0 vinst. Så man har helt klart inlett på ett bra vis och nu ställs man mot ett United med frågetecken, ett lag som man gjort mål mot i 4 av de 5 senaste matcherna.

Manchester United åkte på en oväntad förlust i sin premiär då man aldrig riktigt vaknade till. Crystal Palace hade bra koll på matchen i princip hela tiden. För visso gjorde United mål men man hade problem med att skapa chanser utöver det. Ett United som avslutade förra säsongen på ett imponerande sätt där man inte hade problem med att skapa målchanser mot något lag. Så att det var så chansfattigt förgående match ger ett par frågetecken.

Hur som helst så har United ett av ligans allra bästa anfallsspelare och Brighton har inte alls lika bra defensiv som Palace. Vilket inte bör vara några problem för United att spräcka nollan. Å andra sidan så är Uniteds försvar inte det mest stabila för tillfället. Både Lindelöf och Maguire såg vilsna ut senast, och med Brightons anfallspel så kommer man få det kämpigt att hålla nollan.

Avslutningsvis kan man säga att jag ser en match framför mig där båda lagen kommer att hota offensivt och att det är det defensiva som båda lagen har det lite tyngre med. Så att båda lagen gör mål, ser jag som ett bra spel till helgens första Premier League match.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.