Nyhet!

Speltips: Brighton – Southampton (Premier League)

En sista Premier League match ska spelas för denna omgång. Southampton gästar Brighton. Två lag som är väldigt jämna sett till trupper och resultat. Men Southampton ligger ett par placeringar högre upp då man fått bättre utdelning. Hur som helst har jag tittat närmare på kortmarknaden och funnit något som ser intressant ut.

Match: Brighton – Southampton
Speltips: 
Brighton 0.0 kort asiatiskt handikapp
Odds: 
1.725
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Brighton är ett lag som gillar att ha mycket boll och spela sig ur situationerna. Det kommer man även göra i denna match då Southampton mer än gärna låter de vinna bollinnehavet. Spelar man som Brighton så gäller det att inte göra några felpassningar för då leder det ofta till omställningslägen för motståndarna. Och då Brighton inte är lika skickliga som exemplevis Manchester City som spelar på ett liknande sätt, så gör det att man ofta behöver stanna upp moståndarnas kontringar. Det gör att man får ta gula kort. Vilket man också ser på statistiken, förra säsongen tog man 57 kort och denna säsong ligger man på 15.

Southampton är också bra på att spela runt bollen men man ligger mer än gärna lågt mot lag som Brighton, för då kan man utnyttja omställningarna. Man är ett lag som är mycket diciplinerade, och det betyder att man ligger rätt defensivt som gör att man inte behöver göra några fula tacklingar. Då man inte hamnar i lägen där man behöver ge motståndarna frispark så får man inte kort därefter heller. Förra säsongen tog man 53 gula kort och i år ligger man på 13 stycken.

Det är inga fysiska lag som möts men här kommer matchbilden göra stor skillnad kortmässigt. Och även om Brighton inte tar överdrivet fler kort än Southampton så tar man i slutändan det där extra. Då man får insatsen tillbaka om lagen skulle ta lika många kort så tycker jag detta spel är bra!

 

Brighton flest kort = Vinst

Lagen tar lika många kort = Insatsen tillbaka

Southampton flest kort = förlust

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]