Nyhet!

Speltips: Brighton – Tottenham (Premier League)

Det ska spelas en jämn match på Falmer stadium när Tottenham kommer på besök. En match där bortalaget står som favoriter men det är absolut en match där Brighton kan få med sig poäng. Hur som helst så finns det risk till att det är två försiktiga lag som går ut på planen ikväll, vilket kommer göra det tempofattigt. 

Match: Brighton – Tottenham
Speltips: 
Under 10.5 hörnor
Odds: 
1.72
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Brighton är ett lag som ligger lägre ner än vad man egentligen förtjänar. Man spelar en konstruktiv fotboll som är rolig att se på, men tyvärr är de ineffektiva vilket gör att de inte får med sig så mycket poäng. Dock skapar man tillräckligt med målchanser oftast vilket i slutändan kommer att löna sig. Och när man nu möter ett ojämnt Spurs så kan man lyckas vinna ifall man sätter sina chanser. Sett till hörnor så skapar man i snitt 5.5 hörnor per match men när man möter ett defensivt lag så kommer man inte kunna hitta lika många hörntillfällen.

Tottenham har haft det betydligt tuffare sedan sin fantastiska start. Nu har man dessutom sin största stjärna och bästa spelare Harry Kane skadad. Något som påverkar laget brutalt mycket, eftersom man inte alls får samma offensiva kvalitet. Så utan engelsmannen kommer man göra klart mindre mål och skapa mindre målchanser, vilket också betyder att man kommer få med sig färre hörnor. De snittar 4.2 hörnor per match vilket inte alls är mycket.

Brighton lär vara laget som håller i bollen, samtidigt som man kanske drar en fuling och låter Spurs ha bollen eftersom att bortalaget är sämre på det. Oavsett kommer lagen tjäna på varandra och det lär bli en seg start på denna match. Underspelet på hörnorna synas!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.