Nyhet!

Speltips: Burnley – Arsenal (Premier League)

Det är återigen lördag, vilket betyder en dag fullt med fotbollsmatcher. Premier League erbjuder fyra spännande matcher där vi först vänder blickarna mot Turf Moor. Där ett Arsenal kommer på besök som har fått sig en nytändning sedan en viss norrman tillkommit.

Match: Burnley – Arsenal
Speltips: 
Arsenal -0.75 asian handikapp
Odds: 
1.85
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Burnley ligger på stabila femtonde plats och ligger ungefär där som ambitionerna sträcker sig. Men man har haft det tufft de senaste fyra matcher då man inte lyckats vinna någon gång, samtidigt som man bara lyckats göra två mål på dessa matcher. Lite på grund av att man haft en del spelare borta som fortfarande lär spöka till denna match. Man snittar bara 0.7 mål per match om man ser till snittet vilket inte alls är mycket. Denna match kommer man få det tufft ju längre Arsenal pressar på.

Arsenal började säsongen alldeles för dåligt och ingenting funkade. Men nu det senaste så har man helt klart lyft sig, där framför allt Saka presterat oerhört bra. Och i samband med att Martin Ødegaard kom till laget så har det blivit skillnad i lagets spel. De har endast förlorat en av sina fem senaste och det var mot Manchester City. Bland de fem matcherna har man slått ut Benfica över ett dubbelmöte i Europa League. Vilket var imponerande i sig då man låg under med 2-1 i returmötet och behövde vända vilket man också gjorde. Vilket bevisar på en bra moral i laget och att man tror på det man gör.

Det är klasskillnad mellan dessa två lag, Arsenal har bättre spelare på varje position. När man nu verkar fått igång spelet så ska man slå Burnley utan problem. Londonlaget har flera världsklasspelare som har revansch att utvisa efter den sega starten. 

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]